News

Incendiu la restaurantul lui Pescobar. Pompierii au intervenit de urgență la Taverna Racilor Snagov

Incendiu la restaurantul lui Pescobar. Pompierii au intervenit de urgență la Taverna Racilor Snagov sâmbătă dimineață. Ce s-a întâmplat?
16.12.2023 | 09:16
Incendiu la restaurantul lui Pescobar Pompierii au intervenit de urgenta la Taverna Racilor Snagov
Incendiu la restaurantul lui Pescobar. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incendiu la restaurantul lui Pescobar din Snagov. Taverna Racilor a luat foc sâmbătă dimineață. Construcția a ars din temelii, iar inclusiv Pescobar a confirmat cele întâmplate în urmă cu puțin timp.

Incendiu la restaurantul lui Pescobar

ISU anunța în urmă cu puțin timp un incendiu la restaurantul lui Pescobar din Snagov. Se pare că focul se manifesta pe acoperiș, dar și la mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp.

ADVERTISEMENT

Din fericire nu au fost raportate victime. Asta în condițiile în care în locație erau 13 persoane. Acestea s-au autoevacuat, iar pompierii ajunși la fața locului s-au mobilizat pentru stingerea focului.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis ISU sâmbătă dimineață.

ADVERTISEMENT

În total, la acest incendiu la restaurantul lui Pescobar, 11 autospeciale s-au mobilizat. Menționăm faptul că locația a fost deschisă recent și a fost masiv promovată pe rețelele de socializare. 

Pescobar confirmă că locația de la Snagov a ars din temelii

Pescobar a venit și el cu detalii despre teribilul incendiu de la restaurantul său. Într-o postare pe contul de TikTok, el a confirmat că locația a luat foc, însă niciun angajat nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Paul Nicolau, cunoscut și sub numele de Pescobar, a spus că pagubele sunt materiale, însă lucrurile se vor rezolva. De asemenea, el nu a părut deloc afectat de toate cele întâmplate.

 „A luat foc toată locația, nu e niciun fel de victima, nici nu avea de unde că a luat foc noaptea. Avem doar pagube materiale. A ars din temelii, toată locația. Asta este, a luat foc, se face la loc, viața merge îaninte”, a spus omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

El le-a mai povestit urmăritorilor săi că se va ocupa de refacerea restaurantului din Snagov. Chiar dacă locația a fost renovată recent însă, Pescobar spune că lucrurile se vor redresa rapid.

„Totul se reface. Bine că e iarnă acum (când a luat foc – n.red). După ce am renovat din temelii locația din Snagov… dar vom reface tot”, a mai spus Pescobar despre situația incendiului de la Snagov.

ADVERTISEMENT
Tags: