News

Incendiu puternic în Londra. Un centru de afaceri a fost cuprins de flăcări, intervin 100 de pompieri. Video

Au fost peste 120 de apeluri către forțele de intervenție. Deocamdată, nu se cunosc informații cu privire la posibile victime.
25.08.2023 | 23:33
Incendiu puternic in Londra Un centru de afaceri a fost cuprins de flacari intervin 100 de pompieri Video
Incendiu puternic în Londra. Foto: Captură Twitter
ADVERTISEMENT

Incendiu puternic în Londra, izbucnit vineri la un centru de afaceri din Fairfield Road, Bow. Potrivit Reuters, focul se manifestă la acoperișul clădirii aflate în estul capitalei Regatului Unit. A fost mobilizat un număr impresionant de forțe pentru a stinge incendiul amenințător.

Incendiu puternic în Londra

La fața locului au ajuns 15 mașini ale salvatorilor, intervenind aproximativ 100 de pompieri. Pe rețelele de socializare au apărut foarte multe imagini din zona respectivă, în care se pot observa flăcările imense și fumul dens.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu există informații cu privire la posibile victime sau răniți în urma izbucnirii incendiului. Totodată, nu se știe din ce cauză s-ar fi produs evenimentul care pune pe jar autoritățile din Londra.

„Nu există nicio veste de la pompieri: Cincisprezece mașini de pompieri și aproximativ 100 de pompieri au fost chemați la un incendiu la un centru de afaceri de pe Fairfield Road din Bow”, au transmis pompierii din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Totodată, din primele date transmise de autorități, se pare că respectiva clădire are șase etaje. Focul ar fi pornit în jurul orei 18:00, iar de atunci locuitorii au dat aproximativ 120 de apeluri, cu privire la incident.

„Cea mai mare parte a acoperișului a luat foc într-o clădire cu șase etaje. Incendiul este foarte vizibil și 120 de apeluri au fost făcute la centrul de control 999 al Brigăzii de Pompieri, alertându-i cu privire la incendiu. Brigada a fost chemată la ora 18:04.

ADVERTISEMENT

Echipaje de pompieri din Bethnal Green, Whitechapel, Homerton și din stațiile de pompieri din jur sunt prezente. Cauza incendiului nu este cunoscută în acest moment”, adaugă pompierii.

9 oameni au murit într-un incendiu uriaș, în Franța

Un eveniment tragic a avut loc, la începutul lunii august, în regiunea Alsacia din Franța. Un centru pentru persoane cu dizabilități a luat foc, iar în urma acestuia, 11 oameni au murit. În clădire se aflau 28 de beneficiari, deși centrul era acredidat să găzduiască doar 16 persoane.

ADVERTISEMENT

Viceprimarul comunei La Forge, acolo unde s-a produs tragedia, a declarat că la parterul centrului, unde se aflau câțiva dintre oameni, a fost un garaj renovat. „Victimele care au putut scăpa sunt cele de la parter. Dintre cele de la etaj au putut pleca unele, dar nu toate”, a declarat locotenent-colonelul pompier Philippe Hauwiller, pentru presa din Franța, la momentul respectiv.

 

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Florin Niță, portarul Naționalei, nevoit să muncească în fabrică pentru mâncare
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României