News

Incendiu puternic la un service auto din Ilfov. Peste 10 echipaje de pompieri, la fața locului. FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la un service auto din Ilfov. Flăcările s-au manifestat violent, fiind degajări mari de fum.
24.11.2023 | 12:54
Incendiu la un service auto din Ilfov
ADVERTISEMENT

Incendiu puternic la un service auto din Ilfov, acolo unde au intervenit peste 10 echipaje de pompieri. Focul a izbucnit, în cursul zilei de vineri, 24 noiembrie, pe strada Diamantului din Bragadiru.

Incendiu puternic la un service auto din Ilfov

La fața locului au fost mobilizați pompierii cu zece autospeciale cu apă și spumă, două autospeciale de intervenție și salvare la înălțime și o autospecială de descarcerare, potrivit ISU Bucuresti-Ilfov.

ADVERTISEMENT

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu, produs la un service auto de pe str. Diamantului, Bragadiru, Ilfov. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, 1 autospecială de descarcerare”, au transmis reprezentanții ISU BIF (București-Ilfov).

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații, nu au fost persoane rănite. Angajații din service-ul auto și clienții care se aflau la momentul respectiv în zonă, au reușit să se autoevacueze. O singură persoană a avut nevoie de asistență medicală, după ce a manifestat un atac de panică, la vederea flăcărilor puternice.

Focul s-a manifestat pe o suprafață de circa 200 mp. De asemenea, au fost degajări mari de fum, iar vizibilitatea pe Șoseaua Alexandria a fost redusă. Totodată, trei linii de autobuz au fost blocate în urma incendiului.

ADVERTISEMENT

„Liniile 484, 484B si 485 – blocate pe Str. Diamantului-Ilfov, la capătul de linie Bragadiru Diamantului. Cauză: incendiu produs la un imobil din zonă”, a informat STB.

În cele din urmă, incendiul a fost localizat și stins de pompierii ajunși la fața locului. Deocamdată, nu se știe cum au izbucnit flăcările, urmând să fie stabilită cauza, în urma anchetei efectuate de organele abilitate.

ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit într-un alt incendiu produs în Bragadiru

În luna octombrie, un alt incendiu puternic s-a produs în curtea unui bărbat din Bragadiru, în urma căruia omul a sfârșit tragic. Trupul său a fost găsit carbonizat după ce flăcările au cuprins întreaga gospodărie.

Vecinii spuneau, la momentul respectiv, că bărbatul ar fi obișnuit să incendieze cauciucuri și resturi de mașini vechi. Cel mai probabil, în seara fatidică a lăsat focul nesupravegheat, ceea ce a dus la nenorocire.

 

ADVERTISEMENT
Tags: