News

Incendiu violent la o fabrică de mezeluri din Prahova. Doi pompieri, răniți. Video

O fabrică de mezeluri din Prahova, mistuită de un incendiu. Doi pompieri au fost răniți în timpul intervenției. A ars o suprafață de 7.000 de metri pătrați.
22.02.2022 | 09:05
Incendiu violent la o fabrica de mezeluri din Prahova Doi pompieri raniti Video
Incendiu violent la o fabrică de mezeluri din Prahova. Doi pompieri, răniți. Sursa foto: Colaj Fanatik / ISU și Republika News
ADVERTISEMENT

Un incendiu violent a izbucnit marți dimineața la o fabrică de mezeluri din județul Prahova. Suprafața afectată de foc a fost una imensă, de circa 7.000 de metri pătrați.

Incendiu violent la o fabrică de mezeluri din Prahova. Au ars 7.000 de metri pătrați. Doi pompieri, răniți

Tocmai de aceea, intervenția pompierilor a fost una grea. De altfel, singurele victime din urma acestui incendiu au fost chiar doi dintre pompieri.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale. Informațiile arată că unul dintre ei a suferit arsuri la nivelul mâinilor, în timp ce celălalt are arsuri la nivelul feței și posibil și la nivelul căilor aeriene.

Unul dintre pompieri este în stare mai gravă și a fost intubat de medici.

Incendiul violent a izbucnit marți dimineța, la ora 4:00. Flăcările au apărut la o hală, cu o suprafață totală de 1.000 de mp, din care a ars mare parte.

ADVERTISEMENT

Intervenția pompierilor încă nu se terminase nici în zorii zilei, iar presa locală relata că în jurul ori 8:30, adică după patru ore și jumătate de intervenție, flăcările nu fuseseră încă stinse.

Pericol de explozie la incendiul de la Mizil. Existau butelii cu freon

De asemenea, și birourile au fost afectate. Pericolul a fost chiar mai mare, deoarece la fața locului existau și niște butelii cu freon, care puteau să explodeze.

ADVERTISEMENT

Chiar și după rănirea celor doi pompieri, focul nu a fost stins, fiind în continuare nevoie de intervenția colegilor lor.

În total, la fabrica de mezeluri din Mizil au sosit zece autospeciale de intervenție.

”În această dimineață, în jurul orei 04.00, am fost anunțați de reprezentanții ISU Prahova că a izbucnit un incendiu puternic în Orașul Mizil la SC Ana și Cornel SRL, Depozitul Mizil -Carnia.

ADVERTISEMENT

Incendiul se manifesta într-o hală cu suprafața de aproximativ 10000 mp și birouri.

Fumul degajat în atmosfera provine din arderea pereților tip sandwich și există încă pericol de explozie a unor butelii cu freon.

În cadrul intervenției au fost răniți doi pompieri iar în continuare se intervine pentru stingerea incendiului cu aproximativ 10 autospeciale de intervenție”, se arată în comunicatul ISU Prahova.

Deocamdată, nu se știe care a fost cauza izbucnirii acestui incendiu. ISU mai anunțase și că focul s-a propagat la o parte din clădirea administrativă.

ADVERTISEMENT
Tags: