News

O femeie a căzut de la etajul 11 al unui bloc din București. Victima avea 31 de ani și ar fi din Iran

O femeie a căzut de la etajul 11 al unui bloc din București, în Sectorul 6, însă momentan polițiștii vor să afle dacă e vorba despre sinucidere sau o altă situație.
08.04.2024 | 10:54
O femeie a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Bucuresti Victima avea 31 de ani si ar fi din Iran
Un bărbat de 40 de ani a fost găsit mort într-un parc din Capitală
ADVERTISEMENT

Conform comunicatului oficial al reprezentanților DGPMB, victima în vârstă de 31 de ani nu a mai putut fi salvată, impactul cu solul fiind extrem de violent. Cei care au sunat la 112 ar fi fost niște trecători care au asistat la întreaga scenă oribilă. Cadavrul a fost transportat acum la IML pentru a fi efectuată necropsia.

O femeie a căzut de la etajul 11 al unui bloc din București

”La data de 8 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc, din Sectorul 6.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și un echipaj de prim ajutor, care a constatat decesul persoanei în cauză, în vârstă de 31 ani. Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

De asemenea, trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția Română. Potrivit News.ro, victima ar fi o femeie născută din Iran care a căzut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul Timișoara, în Sectorul 6 al Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din București s-a aruncat în fața metroului

Realitatea NET susține că femeia s-ar fi sinucis, însă anchetatorii nu vor să tragă concluzii pripite până nu va fi gata întreaga investigație. În urmă cu o lună, un alt cetățean din București, de data aceasta un bărbat, a ales să își pună capăt zilelor aruncându-se în fața unei garnituri de tren de la metroul bucureștean.

Totul s-a întâmplat în stația Unirii, acolo unde individul în vârstă de 60 de ani s-a aruncat în fața metroului fără să stea prea mult pe gânduri. ”A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică, iar în acest moment echipele de salvatori au extras victima.

ADVERTISEMENT

Acţionează Detaşamentul Special de Salvatori, SMURD. În sprijin este echipa de salvatori aparţinând Metrorex”, au transmis reprezentanții ISU Bucureşti-Ilfov. Din păcate nici în acest caz salvatorii nu au mai avut ce face.

De asemenea, Metrorex a revenit cu un comunicat și a anunțat că bărbatul s-a sinucis din motive necunoscute, iar traficul în zonă a fost blocat zeci de minute. Polițiștii au declanșat o anchetă și vor încerca să afle ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. Se pare că familia și prietenii nu se așteptau ca acesta să se sinucidă.

ADVERTISEMENT

”Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT
Tags: