News

Incident grav în Galați. Un copil de 5 ani a căzut de la etaj, chiar sub ochii mamei sale

Un copil, în vârstă de 5 ani, a căzut de la etaj. Evenimentul nefericit a avut loc marți seara. Băiețelul era în grija mamei.
17.01.2024 | 11:29
Incident grav in Galati Un copil de 5 ani a cazut de la etaj chiar sub ochii mamei sale
Un copil de 5 ani a căzut de la etaj, în Galați
ADVERTISEMENT

Incident grav în Galați, acolo unde un copil de 5 ani a căzut de la etajul trei al unui bloc. Micuțul se afla în grija mamei sale, iar evenimentul nefericit s-a petrecut chiar sub ochii ei. Băiatul a ajuns la spital.

Incident grav în Galați, după ce un copil a căzut de la etaj

Un apel la 112 anunța, marți seara, că un băiețel în vârstă de 5 ani s-a prăbușit de la etaj, incidentul având loc într-un imobil din municipiul Galați. Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenție al părintelui.

ADVERTISEMENT

În locuința cu pricina se aflau mama și copilul. La un moment dat, acesta a mers în bucătărie și a început să se joace la fereastră, lucru pe care îl făcea în mod frecvent, potrivit spuselor mamei, citată de Digi 24.

Într-o clipă de neatenție, băiețelul ar fi reușit să deschidă fereastra, fără ca femeia să observe. Apoi, a căzut de la etaj. Mama copilului a alertat echipajele de intervenție, care au ajuns la fața locului cu rapiditate.

ADVERTISEMENT

Micuțul a fost găsit conștient, însă a suferit răni grave. El a primit îngrijiri medicale, iar apoi a fost preluat și transportat la spital pentru investigații și pentru a fi monitorizat de medici. Starea lui este stabilă.

La domiciliul familiei din Galați au ajuns și polițiștii pentru desfășurarea verificărilor. Mama minorului a fost audiată, iar în acest caz a fost deschisă o anchetă, în urma căreia se va stabili cum s-a produs incidentul.

ADVERTISEMENT

O femeie și-a aruncat în gol bebelușul de 5 luni, pentru a-l scăpa dintr-un incendiu

În urmă cu o săptămână, un alt eveniment dramatic s-a petrecut în Iași. O femeie de 30 de ani, medic rezident, și-a aruncat bebelușul de 5 luni de la etajul trei al blocului în care locuiau. Gestul disperat al femeii a fost făcut după ce apartamentul lor a fost cuprins de flăcări.

Din motive încă neclare, femeia nu a putut ieși din camera în care se afla împreună cu micuțul. Vecinii spun că ar fi fost închiși în interior chiar de soțul femeii, după ce între cei doi a avut loc o ceartă. Nici cauza exactă a izbucnirii incendiului nu a fost încă aflată.

ADVERTISEMENT

Pentru a-și scăpa copilul din incendiu, tânăra mămică a decis să îl înfășoare în mai multe rânduri de haine și într-o plapumă, iar apoi să îl arunce pe geam. Ulterior, a sărit și ea în gol. Din nefericire, copilul nu a supraviețuit.

 

ADVERTISEMENT