News

Incident grav la Constanța: o fată de 17 ani ar fi fost agresată de un polițist. ”Te-ai urcat cu picioarele pe ea”. Video

O fată de 17 ani ar fi fost agresată de un polițist, în municipiul Constanța. Incidentul extrem de grav a avut loc pe o stradă.
20.10.2023 | 10:12
Incident grav la Constanta o fata de 17 ani ar fi fost agresata de un politist Teai urcat cu picioarele pe ea Video
Un polițist din Constanța ar fi agresat o fată de 17 ani: ”Te-ai urcat cu picioarele pe ea”. Sursa foto: capturi Focus Press / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un polițist din Constanța este acuzat că a agresat o fată de doar 17 ani. Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 19 octombrie. Reacția IPJ după acest eveniment extrem de grav.

Un polițist din Constanța ar fi agresat o fată de 17 ani: ”Te-ai urcat cu picioarele pe ea”

Conflictul din județul de la malul mării a fost consemnat în urmă cu 24 de ore, pe raza Secției 5 Poliție din municipiul Constanța. Aici, trei tineri, ce aveau un comportament ciudat, au fost conduși la Secția de Poliție.

ADVERTISEMENT

A existat o controversă în jurul acestui scandal. Astfel, în primă fază, a existat informația că tinerii au fost opriți întrucât aveau un comportament ciudat. Apoi, IPJ Constanța a venit cu un punct de vedere oficial. Instituția a transmis că, de fapt, a fost vorba de un apel prin care o persoană reclama că trei tineri provoacă distrugeri în apartamentul său.

Ajunși la fața locului, agenții nu au constatat distrugeri la apartament. Cu toate acestea, întrucât tinerii nu au putut motiva prezența lor acolo, au fost conduși către sediul Poliției.

ADVERTISEMENT

În acest moment ar fi izbucnit o confruntare aprinsă între civili și oamenii legii. Martorii susțin că un polițist ar fi imobilizat-o pe fata din grup, ar fi trântit-o la pământ și ar fi lovit-o. Asta pentru că minora a încercat să fugă și nu ar fi vrut să se legitimeze.

Eu îmi fac meseria, doamnă. Nu știți ce s-a întâmplat. De ce să chem salvarea, ce i-am făcut?”, spune polițistul, într-o filmare. ”Te-ai urcat cu picioarele pe ea. Așa a murit și băiatul ăla… Cheamă salvarea. E un copil”, spun oamenii din zonă.

ADVERTISEMENT

Reacția Poliției Constanța față de acest incident

Cei de la IPJ Constanţa au reacționat. Într-un comunicat citat de Focus Press se arată că poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizaţi de un bărbat, joi, cu privire la faptul că că mai multe persoane provoacă distrugeri apartamentului său.

Poliţişti deplasaţi la faţa locului au identificat persoana care a apelat la 112, precum şi alte trei persoane aflate în locuinţă, respectiv o minoră, de 17 ani, şi 2 tineri, de 22 de ani, respectiv 23 de ani. Nu au fost identificate distrugeri ale apartamentului.

ADVERTISEMENT

Deoarece, cei trei tineri ar fi fost incoerenţi în vorbire şi nu ar fi putut preciza motivul prezenţei lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal asupra tinerilor de 22 şi 23 de ani. Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanţă susceptibila a avea efecte psihoactive”, au transmis reprezentanții IPJ Constanţa.

Polițiștii au luat decizia de a-i conduce pe cei trei tineri la secția de poliție. Asupra lor s-ar fi găsit și droguri. “În momentul introducerii în autospecială, minora a încercat sa fugă. Poliţiştii au pornit în urmărirea acesteia, fiind imobilizată după aproximativ 20 de metri. Astfel, din hanoracul purtat de aceasta ar fi căzut un grinder”, au mai transmis poliţiştii.

ADVERTISEMENT
Tags: