News

Incident grav la o partidă de vânătoare: un tânăr de 29 de ani a fost împușcat. În ce stare se află

Un tânăr de 29 de ani din județul Bistrița-Năsăud a ajuns la spital împușcat după o partidă de vânătoare. Care este starea victimei.
08.12.2023 | 23:16
Incident grav la o partida de vanatoare un tanar de 29 de ani a fost impuscat In ce stare se afla
Tânăr de 29 de ani din Bistrița-Năsăud, împușcat la o partidă de vânătoare. Care e starea victimei. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Incidentul din nordul țării a avut loc vineri, 8 decembrie. Un tânăr de doar 29 de ani a fost preluat de medici fiind împușcat în antebraț, după o partidă de vânătoare.

Tânăr de 29 de ani din Bistrița-Năsăud, împușcat la o partidă de vânătoare. Care e starea victimei

Din primele informații, bărbatul a fost găsit de medici împușcat în antebraț, pe raza localității Telcişor din județul Bistrița-Năsăud. A fost preluat imediat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Victima era conștientă și cooperantă.

ADVERTISEMENT

Se pare că incidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare autorizate, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud. În prezent, cei de la poliție fac cercetări pentru a stabili exact împrejurările în care s-a produs incidentul.

Astăzi, 8 decembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcișor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicale, fiind accidentat cu o armă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, mai notează cei de la poliție, citați de bistrițeanul.ro.

Cazul din Bistrița-Năsăud a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase. Primele cercetări efectuate la fața locului au scos în evidență că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcișor, la o partidă de vânătoare autorizată.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivizi și Substanțe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, au mai transmis reprezentanții IPJ BN.

Caz cu final tragic la vânătoare, în debut de an

Mai multe incidente la partidele de vânătoare au avut loc în România de-a lungul anului. Unul dintre acestea, din județul Timiș, s-a soldat cu un deces. Pe 2 ianuarie, polițiștii din localitatea Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Crivina, din județul Timiș, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, cei de la poliție au constatat că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare. Din păcate, victima a murit.

ADVERTISEMENT