News

Incident la metrou. Un bărbat, resuscitat de medici. Circulația a fost întreruptă

02.02.2021 | 10:24
Incident la metrou Un barbat resuscitat de medici Circulatia a fost intrerupta
ADVERTISEMENT

Un incident grav a fost consemnat marți dimineață în stația de metrou 1 Decembrie din Capitală. Un bărbat a fost resuscitat după ce i s-a făcut rău și a leșinat.

Imediat, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și au demarat procedurile specifice în astfel de cazuri.

ADVERTISEMENT

Trenul a fost evacuat și circulația oprită timp de câteva minute, perioadă în care victima a beneficiat de primul ajutor.

Incident la metrou în Capitală. Un bărbat, resuscitat de medici

A fost agitație marți dimineață în subteran. Un incident a avut loc la metrou, în urma căruia un tren a fost evacuat de urgență.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat asta după ce unei persoane i s-a făcut rău în metrou. Incidentul a avut loc la stația de metrou 1 Decembrie. Imediat, a fost chemată salvarea.

Din cauza incidentului, trenul de metrou a fost evacuat și circulația oprită timp de câteva minute.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a leșinat a fost transportat la Spitalul Pantelimon în stare de inconștiență. Potrivit primelor informații, acesta este în stare foarte gravă, anunță Realitatea Plus.

Ultimele probleme de ordin medical la metrou, raportate în octombrie

Ultima blocare a circulației trenurilor de metrou din cauza unor probleme medicale a fost consemnată pe 7 octombrie anul trecut, între stațiile Unirii 1 și Nicolae Grigorescu. Atunci, un bărbat de 47 de ani aflat într-unul dintre vagoane a suferit un infarct.

ADVERTISEMENT

Echipajul SMURD ajuns în scurt timp la fața locului a început manevrele de resuscitare, iar acestea s-au dovedit a fi eficiente. Din fericire, călătorul și-a revenit după câteva minute și a fost transportat la Spitalul Universitar din Capitală, în vederea îngrijirilor medicale.

Apoi, în noiembrie, circulaţia garniturilor între staţiile de metrou Politehnica şi Preciziei a fost reorganizată pe Magistrala 3 şi s-a desfășurat în sistem pendulă, după ce o persoană a încercat să se sinucidă.

Potrivit comunicatului transmis de Metrorex, nefericitul incident s-a petrecut în jurul orei 15:00, în stația Păcii. În cauză a fost demarată atunci o anchetă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT