Life

Incident la Teatrul Nottara. Actrița Anda Caropol a căzut din picioare pe holul instituției

Incident la Teatrul Nottara, după ce Anda Caropol a căzut din picioare pe holul instituției. Actriței i s-a făcut rău, iar medicul a intervenit imediat.
15.12.2022 | 23:32
Incident la Teatrul Nottara Actrita Anda Caropol a cazut din picioare pe holul institutiei
Anda Caropol a căzut din picioare la Teatrul Nottara. Sursa foto: nottara.ro
ADVERTISEMENT

Aflată la un vernisaj care a avut loc la Teatrul Nottara, Anda Caropol, în vârstă de 83 de ani, s-a prăbușit în holul instituției după ce i s-a făcut rău. Un medic a intervenit imediat pentru a o ajuta pe femeie.

Anda Caropol a căzut din picioare la Teatrul Nottara

În timp ce se afla la expoziția de artă de la Teatrul Nottara, actrița a început să se simtă rău și a căzut din picioare.

ADVERTISEMENT

Din fericire, un medic aflat la fața locului a intervenit rapid și a salvat-o pe Anda Caropol. Ulterior, două ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului și s-au ocupat de actriță.

Se pare că problemele pe care le are cu tensiunea au reprezentat motivul pentru care Andei Caropol i s-a făcut rău, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Anda Caropol s-a născut pe 9 aprilie 1939, la București, și este absolventă a Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică, Specializarea Arta actorului, la clasa profesorului A. Pop Marţian.

De-a lungul carierei a interpretat numeroase roluri pe scena teatrului. Printre acestea se numără cele din Fetele Pelican (regia de Horia Suru),  Repetiția vieții mele de Claudiu Sfirschi-Lăudat (regia de Alexandru Jitea), Vino la pod, iubita mea! de Kiszely Gábor (regia de Alexandru Repan), Cinci romane de amor de Teodor Mazilu (regia de George Rafael) sau Ultima oră de Mihail Sebastian (regia de Valeriu Moisescu).

ADVERTISEMENT

A jucat, de asemenea, și în zeci de filme românești. Dintre acestea amintim Mări sub nisipuri (1966), Miezul fierbinte al pâinii (1883) sau Despre morți numai de bine, (2005).

În urmă cu mai bine de un deceniu, la Teatrul Nottara a avut loc o tragedie. Actorul Emil Hossu s-a stins din viață în timp ce se afla la repetiții, pe 25 ianuarie 2012.

ADVERTISEMENT

Actorul a suferit atunci un stop cardio-respirator. Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să-l resusciteze.

Echipajul SMURD a fost solicitat la Teatrul Nottara în jurul orei 18.30, iar la 19.13 a fost declarat decesul actorului. Mai multe persoane au declarat că lui Emil Hossu i s-a făcut rău în timp ce se afla pe scenă.

ADVERTISEMENT
Tags: