Life

Celentano din Las Fierbinți, decizie radicală. Actorul și-a dat demisia de la Teatrul Nottara

Celentano din „Las Fierbinți”, pe numele real Adrian Văncică, a luat o decizie radicală. Actorul și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după 15 ani de activitate.
30.11.2021 | 18:17
Celentano din Las Fierbinti decizie radicala Actorul sia dat demisia de la Teatrul Nottara
Celentano din Las Fierbinți, decizie radicală. Adrian Văncică și-a dat demisia de la Teatrul Nottara. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Adrian Văncică, interpretul lui Celentano în serialul „Las Fierbinți”, și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, după 15 ani de activitate.

Această decizie i-a surprins pe cei de la conducerea teatrului, mai ales că actorul nu a anunțat nimic înainte. Acesta s-a prezentat cu foaia de demisie la directoarea Teatrului Nottara.

ADVERTISEMENT

Cunoscut cel mai bine pentru rolul din serialul de comedie de la Pro TV, Adrian Văncică a jucat în mai multe piese de teatru de-a lungul timpului.

Celentano din Las Fierbinți

Celentano din „Las Fierbinți” și-a dat demisia de la Teatrul Nottara, unde a petrecut 15 ani. Decizia i-a luat prin surprindere pe cei de la conducere.

ADVERTISEMENT

Adrian Văncică se mai ocupa de o singură piesă și renunțase la spectacolele de la Teatrul Nottara.

Nu a fost dezvăluit motivul pentru care actorul a ales să-și dea demisia. Mai mult, acesta nu a anunțat nimic în prealabil.

ADVERTISEMENT

Cei din conducere sunt de părere că acesta ar fi prea ocupat cu filmările pentru „Las Fierbinți” și nu ar mai avea timp de alte activități.

„De ce a ales să plece, nu știm exact. A venit doar cu demisia scrisă și asta a fost. A trebuit să ținem cont de alegerea sa.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, nu mai juca în acel moment decât într-o singură piesă. Dar cred că nu mai găsea timpul necesar repetițiilor și spectacolelor săptămânale”, a declarat Marinela Țepuș, directoarea Teatrului Nottara, scrie evz.ro.

Directoarea Marinela Țepuș a mai spus că i-a fost greu să se obișnuiască cu plecarea lui Adrian Văncică. Acesta era printre cei mai apreciați actori și juca de 15 ani pe scena Teatrului Nottara.

Cei aflați la conducere sunt alături de îndrăgitul actor și îl susțin în continuare în proiectele sale viitoare.

„Așa, că după aproape 15 ani de colaborare, între 1996 și 2020, colegul nostru Adrian Văncică a ales un alt capitol al vieții sale profesionale. Îi ținem pumnii”, a mai spus aceasta.

Adrian Văncică îl interpretează pe Celentano în serialul de comedie „Las Fierbinți” de aproximativ 10 ani.

A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, specializarea actorie, la clasa regretatului actor și profesor Mircea Albulescu.

ADVERTISEMENT