News

Incident șocant în Constanța. Un bărbat a dat foc casei, iar apoi s-a spânzurat

Tragedie într-o localitate din Constanța. Bărbat găsit spânzurat în timp ce pompierii stingeau incendiul la casa acestuia
15.04.2024 | 11:28
Incident socant in Constanta Un barbat a dat foc casei iar apoi sa spanzurat
Pompierii din Constanța au găsit un bărbat spânzurat în timp ce stingeau un incendiu de la casa acestuia. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ în vârstă de 44 de ani a fost descoperit mort de către membrii serviciului de pompieri în timp ce interveneau pentru a stinge incendiul ce afectase locuința victimei din localitatea Conacu din județul Constanța, în noaptea de duminică spre luni.

Un bărbat s-a spânzurat și a dat foc casei

Conform primelor informații bărbatul se spânzurase după ce a dat foc la casă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Dobrogea” din Constanța a transmis că pentru a face față incendiului, au fost mobilizate patru vehicule de intervenție echipate cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

„La locul intervenţiei a fost găsit un bărbat în vârstă de 44 ani, spânzurat într-o anexă a casei, acesta fiind declarat decedat de un echipaj SAJ”, a comunicat ISU Dobrogea.

În urma incendiului, acoperișul locuinței a fost afectat pe o suprafață de aproximativ 400 de metri pătrați, iar un autoturism a suferit daune în proporție de 90%, împreună cu alte bunuri din interiorul casei.

ADVERTISEMENT

Ce a comunicat poliția despre moartea bărbatului

De asemenea, și  Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a emis un comunicat de presă, sugerând că individul în cauză ar fi recurs la spânzurare după ce ar fi inițiat incendiul la locuința sa.

„La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 23.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că într-un imobil din satul Conacu a izbucnit un incendiu.

ADVERTISEMENT

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. După lichidarea incendiului, într-o anexă a imobilului a fost descoperit cadavrul unui bărbat, de 44 de ani.

Din primele cercetări rezultă că acesta s-ar fi spânzurat, după ce ar fi provocat incendierea locuinței. În cauză, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului. A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și ucidere din culpă”, potrivit comunicatului transmis reprezentanții IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT

Forțele de poliție desfășoară investigații în acest caz pentru a elucida circumstanțele evenimentului, fiind inițiată o anchetă penală pentru infracțiunile de distrugere și omor din culpă.

ADVERTISEMENT