News

Incident șocant în Vaslui. Femeie găsită în comă, cu capul spart, în casa unui bărbat. Anunțul poliției

Un incident șocant a avut loc în Vaslui, acolo unde o femeie a fost găsită în comă și cu lovituri în zona capului. Aceasta se afla în casa unui bărbat.
23.02.2024 | 17:22
Incident socant in Vaslui Femeie gasita in coma cu capul spart in casa unui barbat Anuntul politiei
Femeie din Vaslui, găsită în comă și cu lovituri în zona capului, în casa unui bărbat. Acuzațiile aduse proprietarului. Sursa foto (descriptiv): ziaruldevaslui.ro
ADVERTISEMENT

Caz extrem de grav raportat în județul Vaslui. O femeie a fost găsită în comă, cu capul spart, în casa unui bărbat. Inspectoratul de Poliție Județean a deschis un dosar penal.

Femeie din Vaslui, găsită în comă și cu lovituri în zona capului, în casa unui bărbat. Acuzațiile aduse proprietarului

Incidentul terifiant din zona Moldovei a avut loc în localitatea Vetrişoaia. Aici, o femeie în vârstă de 63 de ani a fost găsită inconștientă, în comă şi cu lovituri puternice în zona capului.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat la primele ore ale acestei dimineți. Atunci, o persoană a sunat la Secția 4 Poliție Rurală Huşi și a anunțat faptul că o femeie ar fi fost găsită inconștientă, la domiciliul unui localnic.

”Astăzi, 23 februarie 2024, ora 07.53, Secţia 4 Poliţie Rurală Huşi a fost sesizată telefonic, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost găsită inconştientă, la domiciliul unui bărbat din localitatea Vetrişoaia, judeţul Vaslui”, informează oficialii Poliţiei judeţene Vaslui.

ADVERTISEMENT

Victima se afla în locuinţa unui bărbat. Dată fiind gravitatea leziunilor, victima a fost preluată de un elicopter şi transportată la un spital din Iași. Femeia avea răni majore la nivelul capului.

În cursul acestei zile, medicii din județul Vaslui au solicitat intervenția unui elicopter SMURD. Aparatul de zbor a aterizat la Vetrişoaia, a preluat pacienta şi a transportat-o la Iaşi.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei dimineţi un echipaj de poliţie a solicitat intervenţia Serviciul de Ambulanţă Vaslui în localitatea Vetrişoaia pentru o femeie în vârstă de 63 de ani care fusese găsită inconştientă într-o locuinţă din sat.

A fost trimisă o ambulanţă SAJ B2 din substaţia Huşi care a găsit pacienta în stare gravă, comatoasă şi multiple leziuni traumatice la nivelul capului. A fost solicitat un elicopter SMURD care a aterizat la Vetrişoaia, a preluat pacienta şi a transportat-o la Iaşi”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, citați de Știrea de Iași.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în casa căruia a fost găsită victima este suspectat că a agresat-o. Vorbim de un individ de 66 de ani. Poliţiştii au deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ADVERTISEMENT