News

Crimă șocantă în Republica Moldova. O femeie a fost ucisă în bătaie și ascunsă în canapea de către iubit

Un bărbat gelos și-a ucis iubita în bătaie după care i-a ascuns cadavrul în canapeaua din casa unde locuiau, însă secretul nu a fost păstrat.
12.10.2023 | 10:11
Crima socanta in Republica Moldova O femeie a fost ucisa in bataie si ascunsa in canapea de catre iubit
Crimă șocantă în Republica Moldova. Foto: Europa FM
ADVERTISEMENT

Asta, după ce o prietenă a femeii s-a alarmat pentru că aceasta nu răspundea la telefon, astfel că a sunat la poliție. Crima a avut loc în satul Buciumeni din raionul Ungheni, Moldova, și aduce aminte de infamul caz al fetei ucise de Marcel Șerbuc în București, când, la fel ca și în acest caz, cadavrul a fost ascuns într-o canapea.

Femeie ucisă și îndesată într-o canapea, în Republica Moldova

Conform anchetatorilor, crima a avut loc pe 7 octombrie, momentul în care bărbatul în vârstă de 37 de ani a venit acasă și și-a găsit iubita, în vârstă de 45 de ani, în stare de ebrietate. Cei doi s-au certat violent, după care s-au luat la bătaie. Fără să-și dea seama ce a făcut, bărbatul s-a dus să doarmă, însă a doua zi a realizat că femeia sa murise.

ADVERTISEMENT

Speriat, a ascuns-o într-o canapea, conform Știri.md. Victima este din Căinarii Vechi, raionul Soroca, și locuia cu acest bărbat în concubinaj, de mai bine de un an. Criminalul a fost acum reținut și își va afla sentința în următoarea perioadă. Cazul seamănă izbitor de mult cu cel al fetei din București, care a fost ucisă și ascunsă în canapea de tatăl vitreg.

Ana avea 12 ani și trăia departe de mama sa, care era plecată la muncă alături de concubinul Marcel Șerbuc. Într-o zi fata a decis să-și viziteze mama, care se întorsese pentru scurt timp din străinătate și a rămas într-un apartament pe care adulții îl închiriaseră pentru o perioadă scurtă de timp.

ADVERTISEMENT

Într-o zi când mama era plecată, Ana Maria a rămas singură cu Șerbuc. Criminalul declarase inițial că nu a avut intenția să o ucidă, doar a lovit-o peste față, însă aceasta s-a dezechilibrat și a dat cu capul de cadă. S-ar fi panicat și a strangulat-o cu un șiret, după care i-a pus cadavrul într-un sac și l-a băgat în lada unui pat.

Cu toate acestea, procurorii nu au fost impresionați de explicațiile criminalului, astfel că schimbarea juridică a fost schimbată din omor simplu în omor calificat, astfel că bărbatul poate ajunge după gratii pentru restul vieții sale. Se pare că oamenii legii ar fi obținut noi mărturii din partea lui Șerbuc, care ar fi ucis-o de fapt pe fată cu sânge rece, pentru ”un interes material”.

ADVERTISEMENT

Nu este necunoscut faptul că Marcel Șerbuc îi lua acesteia bijuteriile pentru a le amaneta, ca să aibă bani de păcănele. ”După audierea extinsa de astăzi Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, riscă închisoarea pe viața asta după ce a fost schimbat încadrarea juridică a faptei din omor simplu în omor calificat având în vedere aspectul că Marcel Șerbuc ar fi omorât-o pe fetiță pentru un Interes material.

Această schimbare a încadrării survine și ca urmare a faptului că din tot probatoriul administrat reiese fără tăgadă faptul că acesta încerca să obțină bani apelând la orice fel de mijloace”, a transmis avocatul Adrian Cuculis. Cert e că trupul neînsuflețit al fetei a zăcut în canapea ascuns, mai multe săptămâni.

ADVERTISEMENT

Trupul a fost găsit de proprietarul apartamentului dat în chirie, pentru că vecinii s-au plâns de mirosul insuportabil. Marcel Șerbuc și mama fetei erau demult plecați din țară, însă procurorii nu au putut demonstra că femeia ar fi avut legătură directă cu această crimă, sau că ar fi știut ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT