News

Atacatorul din lift, prins de polițiști. Ce le făcea agresorul femeilor pe care punea ochii

Momente de panică în sectorul 6 al Capitalei, acolo unde trei femei au fost atacate în lift de același individ periculos.
26.08.2023 | 09:44
Atacatorul din lift prins de politisti Ce le facea agresorul femeilor pe care punea ochii
Agresorul a fost filmat în timp ce își ataca una dintre victime, în liftul unui bloc / Sursă foto: Capturi Antena 3
ADVERTISEMENT

Atacurile au fost date în aceeași seară, la intervale scurte de timp, în blocuri diferite din București. Individul nu și-a dat seama că una dintre agresiuni a fost filmată de camerele de luat vederi instalate în lift și în scara blocului.

Agresorul filmat de camerele de supraveghere

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au condus anchetatorii la identificarea și reținerea acestuia la scurtă vreme după ce a comis atacurile. Individul are 45 de ani, iar în prezent este cercetat pentru două infracțiuni de agresiune sexuală și una de tâlhărie.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate vedea cum un bărbat atacă o femeie la scurt timp după ce ușile liftului se închid. Individul apasă ultimul buton și blochează liftul, după care atacă fulgerător. Femeia reușește să-i țină piept și îl împinge pe agresor în afara liftului, după care cade în genunchi și se luptă cu acesta. În final, bărbatul fuge cu bunurile victimei.

Victimele, femei între 27 și 38 de ani

Atacurile din lift s-au petrecut vineri seara. În jurul orei 20:50, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu un apel la 112, chiar de victimă.

ADVERTISEMENT

Aceasta are 27 de ani și a reclamat că, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, ar fi fost agresată sexual de un bărbat.

Tot vineri, în jurul orei 21:00, o femeie în vârstă de 38 de ani a sunat la 112 și a susținut că a fost atacată în liftul blocului în care locuiește. Atacatorul ar fi agresat-o sexual și ar fi deposedat-o de bunuri de valoare, inclusiv un laptop pe care îl avea într-o geantă specială.

ADVERTISEMENT

În fine, a treia victimă, o femeie de 33 de ani, a apelat numărul unic de urgență la ora 23:40, reclamând faptul că a fost atacată în liftul blocului în care are domiciliu, în sectorul 6. Femeia spune că a fost agresată sexual, iar individul ar fi deposedat-o, prin violență, de suma de 150 de lei, potrivit Antena 3.

Bărbatul este recidivist

Ulterior, atacatorul a fost depistat și condus la secția de poliție, acolo unde s-au luat primele măsuri legale. De caz s-au ocupat polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 6, urmând ca dosarul să fie instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

ADVERTISEMENT

Bărbatul are antecedente penale și este o mai veche cunoștință a polițiștilor. El a fost găsit de polițiști în apropierea zonei în care a dat ultima lovitură.

ADVERTISEMENT
Tags: