Life

Este cea mai frumoasă grădină zoologică din România. Are peste 600 de animale și e luată cu asalt în fiecare weekend

Care este cea mai frumoasă grădină zoologică din România? Are peste 600 de animale și în fiecare weekend este vizitată de mulțimi de turiști.
02.02.2023 | 17:36
Este cea mai frumoasa gradina zoologica din Romania Are peste 600 de animale si e luata cu asalt in fiecare weekend
La această grădină zoologică sunt aduse animale din lumea întreagă. Sursa foto: Info Mures, Stiri din Mures/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai mare și mai frumoasă grădină zoologică din România? Aici sunt peste 600 de specii de animale. Mai exact, se găsesc de la vulpi, căprioare, cerbi până la cele din țări tropicale, precum elefanți, maimuțe, lei sau girafe.

Unde se află cea mai mare și mai frumoasă grădină zoologică din România, cu peste 600 de animale

Zilnic, grădina este vizitată de mulțimi de oameni, care sunt încântați să admire necuvântătoarele. Iar pentru că este foarte mare, în jur de 2 ore ai nevoie ca să vezi tot ce conține.

ADVERTISEMENT

”E printre cele mai frumoase din România. Iarna și o parte din animale sunt pe interior și se văd mai bine. Se tot aduc animale.

E foarte frumos. Chiar mi-a plăcut că au adus și niște specii de papagal”, a spus un vizitator, foarte încântat, potrivit Știrile Protv.

ADVERTISEMENT

Printre cei care intră pe poarta grădinii zoologice sunt inclusiv bunicii cu nepoții lor. Cei mici sunt extrem de fascinați de ceea ce au în fața ochilor.

”E super frumos. Am mai fost și am revenit cu nepoțica. Sunt îngrijite foarte bine. E foarte bine, foarte plăcut, mai ales pentru copii. În sezonul rece e plăcut să îi aducem să vadă și ei ceva frumos”, a detaliat un bunic.

ADVERTISEMENT

Grădina zoologică din Târgu Mureș este segmentată pe cinci sectoare, iar anual i-ar trece pragul peste 180 de mii de persoane, din toată țara, dar și din afară.

Care este programul de vizită și cât costă un bilet aici

La finalul lui 2022, 46 de specii au fost aduse din parcurile zoologice din Ungaria, în Târgu Mureș. Cei care își doresc să meargă aici, trebuie să știe că programul este de la 9:00 la 16:00. Posibil ca pe timp de vară acesta să aibă parte de modificări, adică să se prelungească.

ADVERTISEMENT

Referitor la prețul unui bilet, potrivit site-ului zi-de-zi.ro, un adult trebuie să scoată din buzunar în jur de 20 de lei, iar copiii și pensionarii în jur de 5 lei.

În schimb, elevii și studenții trebuie să achite 10 lei, iar dacă vin în grup, nu le costă mai mult decât 3 lei pe fiecare în parte. Totodată, biletele pot fi și pentru întreaga familie. De exemplu, 2 adulți și 2 copii pot achita în jur 45 de lei.

ADVERTISEMENT