News

Incident teribil la metrou în stația Obor. Un călător a căzut pe șine

Un călător a căzut pe șine, joi seara, la metrou în stația Obor. Un echipaj SMURD a fost solicitat la fața locului, potrivit Metrorex.
18.04.2024 | 19:40
Incident teribil la metrou in statia Obor Un calator a cazut pe sine
Incident teribil la metrou în stația Obor. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un incident teribil a avut loc, joi seara, la stația de metrou Obor, din București. Un călător a căzut pe șine, în sensul de mers spre Gara de Nord. Încă nu este clar dacă este vorba despre o tentativă de suicid sau un accident nefericit.

Incident la metrou în stația Obor, călător căzut pe șine

Evenimentul s-a produs în jurul orei 19:00, iar la fața locului a fost solicitat un echipaj SMURD. Conform reprezentanților Metrorex, este posibil ca victima să fi comis un gest necugetat, dorind să își spună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Până la această oră, nu există detalii cu privire la starea persoanei în cauză. Autoritățile și Metrorex vor efectua cercetări. În urma anchetelor se va stabili, cu exactitate, în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Circulația este afectată. „Metrorex informează că astăzi, 18.04.2024, în jurul orei 19:00, în statia de metrou Obor, în sensul de mers spre Gara de Nord, un călător a căzut în calea de rulare, posibilă tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie”, a informat Metrorex.

ADVERTISEMENT

Cu doar o zi în urmă, un alt incident a fost înregistrat la stația Piața Unirii 2. Un bărbat a forțat ușa unui tren și a blocat-o. Având în vedere situația, mecanicul a evacuat călătorii, iar trenul a fost retras la depou.

Oamenii au fost preluați de următorul tren, însă foarte mulți dintre aceștia au fost afectați de situația creată, mai ales că totul s-a întâmplat la o oră de vârf. „Într-un tren cu directia Pipera, un călător a forțat o ușă a trenului, aceasta nemaiputând fi închisă.

ADVERTISEMENT

Pentru siguranța călătorilor, mecanicul a debarcat trenul și l-a retras în depou pentru remediere”, a transmis, miercuri, 17 aprilie, compania Metrorex cu privire la acest eveniment.

Un bărbat a murit, în februarie, la stația de metrou Piața Unirii

În luna februarie a avut loc o adevărată tragedie, tot la stația de metrou Piața Unirii, aici unde un bărbat de 60 de ani s-a aruncat pe șine atunci când trenul intra în stație. Din păcate, omul a decedat.

ADVERTISEMENT

„În pofida eforturilor depuse de către echipele de salvatori, a fost constatat decesul persoanei în cauză, un bărbat, în vârstă de 60 de ani”, informau, la vremea respectivă, oamenii legii.

ADVERTISEMENT