News

Incredibil ce a postat Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, pe Facebook, cu doar câteva ore înainte să fie executat în stil mafiot

04.08.2020 | 10:33
Incredibil ce a postat Emi Pian liderul Clanului Duduianu pe Facebook cu doar cateva ore inainte sa fie executat in stil mafiot
Emi Pian a fost asasinat în noaptea de luni spre marți
ADVERTISEMENT

Emi Pian, liderul Clanului Duduianu, a fost executat în stil mafiot pe stradă de un alt interlop periculos.

Cu doar câteva ore înainte să moară, bărbatul a postat o imagine care a strâns mii de comentarii și aprecieri.

ADVERTISEMENT

De altfel, Florin Mototoleaera într-o perioadă fericită a vieții sale, căci devenise bunic pentru a treia oară, iar anunțul l-a făcut tot pe rețeaua de socializare.

Emi Pian, mesaj pe internet cu dedicație

Chiar cu câteva ore înainte să fie omorât în stil mafiot, Emi Pian a postat pe Facebook un mesaj de la mulți ani, semn că era într-o formă de zile mari. De altfel, chiar cu câteva ore să fie lăsat într-o baltă de sânge, liderul Clanului Duduianu s-a distrat și a jucat barbut, jocul care i-a adus moartea.

ADVERTISEMENT

 

Celebrul interlop din Chitila era foarte activ pe rețeaua de socializare, unde făcea live-uri, ținea legătura cu prietenii lui virtuali și chiar își formase o comunitate online.

Pe 27 iulie, Emi Pian a anunțat tot pe Facebook că a devenit bunic pentru a treia oară, veste care a vrut să o împărtășească și cu fanii lui. „ Pot să spun și eu că sunt fericit. Nu fericit, foarte fericit. Sunt bunic a treia oară. Am un băiat de la Ali, viața mea, pe Eric, un băiat de la Speranța, de la fata mea. Și azi, sărbătorim aici în familie, cu nașul Bogdan de la Pitești, să-ți trăiască finul, cumetre. Sărbătorim o mică sărbătoare. Mică, dar pentru noi e cât tot Universul. Îl sărbătorim pe nepotul meu, pe care îl cheamă tot Bogdan, ca pe nașul. Dacă mor, dacă crăp, lângă voi sunt toată viața mea.”, a fost mesajul lui Emi Pian pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Liderul Clanului Duduianu a murit

Serviciul 112 a fost făcut prima dată la ora 03:00, după ce mai mulți bărbați s-au luat la bătaie, iar scandalul s-a soldat, în primă fază, cu rănirea a doi dintre cei implicați.

Polițiștii de la Secția 20 au ajuns la fața locului și au încercat să stingă conflictul dintre interlopi, însă, din păcate, Emi Pian a murit din cauza rănilor provocate. Liderul Clanului Duduianu a fost înjunghiat de către Ciprian Napy, un alt interlop periculos.

ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit la spital, iar după ce familia a aflat că a murit, tatăl interlopului a încetat și el din viață. Nicolae Duduianu a făcut infarct după ce a aflat cum a fost măcelărit fiul lui.

ADVERTISEMENT