News

INCREDIBIL! Fostul stelist Gabi Tamaş a fost reţinut în Israel. UPDATE. Îşi va petrece noaptea în AREST! Când se va lua o decizie finală. FOTO

Autori: Iuliana Spirache, Marian Popovici, Silviu Ghering | 26.03.2019 | 20:50
Gabi Tamaş, la tribunal

Gabi Tamaş a fost reţinut de poliție în Israel! Conform publicaţiei israeliene „Sport1”, fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB, acum legitimat la Hapoel Haifa, a condus mașina cu o viteză mult peste limita admisă de lege și, în plus, sub influenţa băuturilor alcoolice! El a fost oprit şi reţinut în apropiere de Haifa de un echipaj al Poliţiei de Nord din Israel, după ce maşina în care se afla „zbura” cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de 90 km/h!

UPDATE, ora 20:50. Ziaristul israelian Igal Goldstein a vorbit despre situația lui Gabi Tamaș și a dezvăluit că fundașul român o să se prezinte în fața tribunalului miercuri, 27 martie, de la ora 12:00 (ora Israelului, aceeași cu a României). „Viteza maximă admisă în zona respectivă era de 90 km/h. Avea o alcoolemie de 0,77. Mâine, la ora 12:00, va apărea din nou în faţa tribunalului. Judecătorul va decide dacă Tamaș va putea pleca sau dacă va trebui să stea mai multe zile în arestul poliţiei. Acum trebuie să aflăm cum s-a ajuns la aşa ceva. E greu de spus ce verdict se va da. Clubul i-a dat un avocat. E posibil să scape ieftin, pentru că nu a rănit pe nimeni. Cred că la final jucătorul va fi ok. Tribunalul va decide cât de mare va fi amenda. Nu e prima oară când un jucător de fotbal ajunge într-o asemenea situaţia. E posibil să primească ore de muncă în folosul comunităţii, s-a mai întâmplat şi în alte cazuri. Pentru moment, clubul nu vrea să comenteze acest incident. Sunt şanse foarte, foarte mici ca el să ajungă în spatele gratiilor”, a spus Igal Goldstein, pentru emisiunea Fotbal Club de la TV Digi Sport.

UPDATE, ora 18:50. Pe lângă faptul că șofa un vehicul cu o viteză amețitoare de 205 kilometri pe oră, după ce consumase băuturi alcoolice, Gabi Tamaș a mai fost găsit de poliția israeliană și cu un permis de conducere care nu este valabil, anunță cotidianul „Yediot Ahronot” din Tel Aviv, cel mai citit și răspândit ziar din Israel.

UPDATE, ora 17:00. Presa din Israel scrie că Gabi Tamaş a cerut să fie eliberat pe cauțiune pentru a putea aștepta procesul la domiciliul său din Haifa, însă cererea i-a fost respinsă. Nici cererea de arest la domiciliu nu i-a fost acceptată, așa că îşi va petrece noaptea după gratii, în arestul poliției din Petah Tikva. Următoarea audiere va avea loc mâine, miercuri, 27 martie.

UPDATE, ora 15:52. Israelienii de la Sport 1 anunţă că Gabi Tamaş a fost arestat pentru 30 de zile!

Gabi Tamaş, în arest la tribunal
Gabi Tamaş, în arest la tribunal

UPDATE, ora 15:23. Gabi Tamaş este acum la tribunalul din Petah Tikva, unde va fi audiat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru depăşirea vitezei legale. Aceaste noi „bube” îl pot costa foarte mult în plan fotbalistic, chiar dacă este foarte iubit de suporterii lui Hapoel Haifa și de patronul clubului, Yoav Katz, multi-milionar cu afaceri la Washington și Londra, care se sfătuia cu Tamaș foarte des în ultima vreme în ceea ce privește echipa, spun sursele FANATIK din Israel, chiar mai mult decât cu antrenorul Sharon Mimer!

INCREDIBIL! Fostul stelist, Gabi Tamaş, a fost reţinut în Israel. Riscă 30 de zile de închisoare! UPDATE. Fotbalistul este la tribunal (1)
Gabi Tamaş, la tribunal

Fostul stelist Gabi Tamaş a fost reţinut în Israel! Riscă închisoarea

Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei: „În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”.

Potrivit poliției israeliene, Tamaș a fost găsit cu o concentrație de 733 mg de alcool în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita permisă de lege. El a fost reţinut, iar mașina sa a fost confiscată. FANATIK a aflat că Gabi Tamaş a fost reţinut şi va fi audiat pentru acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitei de viteză.

INCREDIBIL! Fostul stelist, Gabi Tamaş, a fost arestat în Israel pentru 30 de zile!
Maşina lui Gabi Tamaş

Va fi audiat în regim de urgenţă

Deşi nu au publicat numele lui Gabi Tamaş, ziariștii israelieni au dat toate indiciile care duceau spre Gabi Tamaş: un jucător născut în anul 1983, care a avut meciuri în Premier League şi care se află în Israel de un an şi jumătate.

Gabi Tamaş era în maşină cu doi prieteni şi două femei. Din informaţiile FANATIK, poliţistul care l-a oprit pe Tamaş l-a simţit băut, el a recunoscut că a consumat un pahar de alcool şi urmează să fie audiat în regim de urgenţă.

Radarul care arată viteza de 205 km/h, cu cât circula Tamaş
Radarul care arată viteza de 205 km/h, cu cât circula Tamaş în momentul în care a fost oprit

Clubul Hapoel Haifa a refuzat să facă orice fel de comentariu pe această temă. Presa din Israel scrie că Gabi Tamaş va fi audiat în regim de urgență de un tribunal din Petah Tikva. Informaţia a fost dezvăluită în premieră în România de  sport.ro

Gabi Tamaş a fost implicat în numeroase conflicte din cauza consumului excesiv de alcool. Începând cu anul 2004, când a devastat un restaurant din Braşov, a recidivat în rol principal într-un şir de scandaluri interminabile, iar în septembrie 2014 a primit o condamnare în țară, de 8 luni cu suspendare, pentru că a distrus uşa de la intrarea într-o scară de bloc. Ca o consecință a acestor deviații d la normal, contractul său cu Hapoel Haifa, reînnoit în mai 2918, conținea o clauză… anti-alcool!

  • „Nu e treaba nimănui cât beau eu, important e s-o fac cu măsură. Unde scrie că nu ai voie să ieși în oraș dacă pierzi un meci? Nu ești la pușcărie!”Gabi Tamaș într-un interviu dat în presa din Israel în decembrie 2018
  • 280.000 de euro este salariul lui Gabi Tamaș, pe un sezon, la Hapoel Haifa, fără bonusuri de performanță. El mai are contract cu echipa israeliană până în vara lui 2020.
  • 400.000 de euro este cota lui Gabi Tamaș pe transfermarkt.com.
  • 11 echipe are în „portofoliu” Gabi Tamaș: Dinamo București, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo, AJ Auxerre, West Bromwich Albion, Doncaster Rovers, Watford FC, FCSB, Cardiff City și Hapoel Haifa.
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!