Sport

Incredibil! Nicolo Napoli a confundat competițiile și a oferit o declarație uluitoare înainte de FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Înaintea duelului dintre FC U Craiova 1948 și FC Voluntari, din sferurile Cupei României Betano, Nicolo Napoli a oferit o declarație uimitoare.
03.04.2024 | 20:30
Incredibil Nicolo Napoli a confundat competitiile si a oferit o declaratie uluitoare inainte de FC U Craiova 1948  FC Voluntari
Nicolo Napoli, declarație uimitoare înainte de FC U Craiova 1948 - FC Voluntari. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a primit vizita lui FC Voluntari, în sferturile Cupei României Betano. Ambele echipe evoluează în play-out-ul SuperLigii și sunt în pericol de a termina campionatul pe unul dintre locurile care duc în eșalonul secund.

Nicolo Napoli, declarație uimitoare înainte de FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Presiunea de a nu termina sezonul pe un loc retrogradabil le dă bătăi de cap și la meciurile din Cupa României Betano. Înainte de înfruntarea din Bănie, împotriva lui FC Voluntari, Nicolo Napoli a oferit o declarație confuză.

ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FC U Craiova 1948 a vorbit despre câștigarea celor trei puncte la finalul partidei cu ilfovenii, chiar dacă miza jocului era calificarea în semifinalele competiției.

„Se anunță un meci foarte dificil, dar avem nevoie să facem un meci bun și să câștigăm, deci avem nevoie de 3 puncte.

ADVERTISEMENT

Normal că încercăm să câștigăm Cupa, dar astăzi avem un meci foarte dificil. Încercăm să adunăm puncte pentru moral, pentru ca echipa să fie bine.

Am încercat să aliniez o echipă bună, să facem un meci bun și să adunăm 3 puncte în clasament, pentru că avem nevoie”, a declarat Nicolo Napoli, înainte de duelul FC U Craiova – FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Nicolo Napoli a rămas pe banca lui FC U Craiova 1048 și după înfrângerea cu Oțelul

În ultima etapă din play-out-ul SuperLigii, formația antrenată de Nicolo Napoli a fost învinsă pe teren propriu de Oțelul Galați, scor 1-2.

La finalul meciului, patronul Adrian Mititelu i-a ținut pe jucătorii lui FC U Craiova 1948 în ședință timp de 45 de minute și apoi l-a contactat pe Marius Șumudică să preia echipa.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă era văzut de Mititelu drept antrenorul care poate salva de la retrogradare formația din Bănie, Șumudică a refuzat, dorind să preia o echipă din vară, pentru a fi responsabil de întreaga pregătire din presezon.

ADVERTISEMENT