Life

Influenceriță cunoscută, găsită împușcată. Femeia a murit după o ceartă cu soțul

28.01.2021 | 20:35
Influencerita cunoscuta gasita impuscata Femeia a murit dupa o cearta cu sotul
ADVERTISEMENT

O influenceriță destul de cunoscută pe rețelele de socializare a fost împușcată mortal, trupul ei fiind găsit fără suflare în spatele casei în care locuia alături de soț și fetița cuplului, în vârstă de 6 ani. 

Primele date obținute de anchetatori arată că femeia în vârstă de 35 de ani a fost omorâtă chiar de partenerul de viață în urma unei discuții foarte aprinse. Se pare că bărbatul nu era de acord cu fotografiile pe care aceasta le posta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Este vorba de influencerița Eliane Ferreira Siolin, care locuia în Ponto Pora, Brazilia. Femeia era cunoscută în comunitatea sa de circa 60.000 de internauți datorită imaginilor în care renunța la inhibiții și se fotografia cât se poate de sumar.

O influenceriță cunoscută a fost împușcată mortal. Cine e vinovat

Gelozia soțului ei nu a mai avut nicio limită în urmă cu câteva zile, când a recurs la un gest necugetat. Alejandro Antonio Aguilera Cantallup a împușcat-o mortal pe influenceriță, după ce în trecut i-ar fi interzis să mai posteze imagini provocatoare.

ADVERTISEMENT

Certurile și discuțiile pe această temă erau la ordinea zilei, motiv pentru care bărbatul nu a mai suportat și a omorât-o. Potrivit Daily Star, influencerița din Brazilia a fost împușcată de 14 ori, chiar în fața fetiței pe care cuplul o avea împreună.

„Prietenii apropiați au declarat că cei doi se certau adesea, chiar și în public”, a spus unul dintre oamenii legii care a ajuns la fața locului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au mai scos la iveală faptul că bărbatul și-a pus capăt zilelor, fetița în vârstă de 6 ani fiind martoră la întreaga tragedie. În momentul de față copila, pe numele său Eduarda, a ajuns în grija unor rude.

Trupurile neînsuflețite ale celor doi soți au fost descoperite chiar în grădina din spatele casei, polițiștii găsind la fața locului mai multe gloanțe, un pistol, dar și un încărcător de rezervă.

ADVERTISEMENT

Ancheta este în desfășurare și urmează să se afle cum s-a întâmplat totul. Din păcate, violența domestică este un lucru des întâlnit în Brazilia, acolo unde o femeie este abuzată la fiecare 7 minute.

ADVERTISEMENT
Tags: