News

Informații de ultimă oră despre atacul armat dintre olimpicii din Severin. Ce a făcut agresorul înainte să-și înjunghie victima

Tentativă de crimă pasională între elevii unui liceu de top din Drobeta-Turnu Severin. Scenariul este absolut incredibil.
24.02.2024 | 16:21
Informatii de ultima ora despre atacul armat dintre olimpicii din Severin Ce a facut agresorul inainte sasi injunghie victima
Atât victima cât și autorul atacului sâmngeros de la Drobeta-Turnu Severin sunt elevi olimpici / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ies la iveală informații noi referitoare la atacul sângeros comis la Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr de 16 ani și-a înjunghiat colega cu un an mai mare, pe fondul geloziei excesive.

Filmul atacului sângeros. Ce s-a întâmplat înainte de atac

Potrivit unor surse din anchetă, fapta ar fi fost premeditată de băiat, care avea la el un cuțit cu care plănuia să-și ucidă iubita. Robert ar fi urmărit-o pe fată mai mulți kilometri și, potrivit Antena 3, acesta a scos cuțitul și și-a atacat victima într-un loc public.

ADVERTISEMENT

Norocul tinerei a fost că în zonă se aflau câțiva trecători, care au intervenit. Aceștia au urcat-o imediat într-un taxi și au trimis-o la cea mai apropiată unitate medicală. În prezent, starea victimei este una stabilă, ea fiind internată la Spitalul de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

După incident, tânărul a încercat să-și ia viața, provocându-și multiple răni cu ajutorul obiectului ascuțit pe care-l deținea asupra lui.

ADVERTISEMENT

Și băiatul a scăpat cu viață, el fiind transferat la o unitate medicală de pe raza județului Dolj, unde a fost operat de urgență. În prezent, el se află la secția ATI, unde este supravegheat în permanență.

Procurorii vor să afle dacă băiatul a consumat ceva

Agresorul nu este cunoscut ca având un comportament violent. El este elev al unui liceu foarte bun din oraș și a participat la mai multe olimpiade. De asemenea, victima minoră este o elevă cu rezultate excepționale la școală.

ADVERTISEMENT

În prezent, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Procurorii vor încerca să afle cum s-a ajuns ca doi elevi olimpici să devină protagoniștii unui episod atât de sângeros.

Aceștia au solicitat deja prelevarea unor probe de sânge pentru a se stabili dacă agresorul se afla sub influența unor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

Robert și Mara erau colegi în clasa a X-a la Colegiul Național Traian și scriau împreună la ziarul liceului. Se pare că ei se aflau și într-o relație amoroasă. Vineri, înainte de comiterea faptei, cei doi au chiulit de la școală și nu au mai participat la ultimele ore.

ADVERTISEMENT