News

Agresiune înspăimântătoare în Drobeta Turnu Severin. Un adolescent și-a înjunghiat iubita, iar apoi a încercat să se sinucidă

Incident violent în centrul Drobetei Turnu Severin. Un tânăr și iubita sa au ajuns la spital, după ce băiatul a înjunghiat-o pe fată, iar apoi s-a tăiat și el
23.02.2024 | 15:02
Agresiune inspaimantatoare in Drobeta Turnu Severin Un adolescent sia injunghiat iubita iar apoi a incercat sa se sinucida
Adolescentă înjunghiată în stradă de iubitul ei. Tânărul a vrut să-și pună capăt zilelor. Sursa foto: Colaj Fanatik / Captură de ecran / Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

În centrul orașului Drobeta Turnu Severin s-a petrecut un incident extrem de violent. O adolescentă a devenit victima unui atac brutal, fiind înjunghiată în plină stradă de către un tânăr în vârstă de 18 ani.

Dragoste însângerată între doi tineri

Cu toate că a fost lovită de mai multe ori, fata a reușit să își adune ultimele puteri și să fugă pentru a-și salva viața, în timp ce agresorul său a încercat să își pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi protagoniști ai acestui incident șocant sunt elevi la Colegiul Național Traian, una dintre instituțiile de învățământ de prestigiu din județ. Primele informații indică faptul că aceștia aveau o relație înainte de incidentul tragic care a avut loc în plină zi, în centrul orașului

Cei doi s-ar fi plimbat pașnic pe stradă, însă totul s-a schimbat într-o fracțiune de secundă atunci când tânărul a scos un cuțit și a început să o alerge pe stradă pe fată.

ADVERTISEMENT

Tânăra ar fi pus capăt relației, potrivit Actual Mehedinți, iar apoi băiatul a început să atace fata în mod violent. Cu o serie de lovituri, el a înjunghiat-o pe victimă în mai multe locuri ale corpului, provocându-i răni grave.

Atacatorul a încercat să se sinucidă

În același timp, agresorul s-a auto-rănit în zona gâtului, încercând să își ia viața într-un moment de disperare și nebunie. După acest incident, ambii tineri au ajuns de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a băiatului este considerată mai gravă în comparație cu cea a fetei, iar medicii depun eforturi considerabile pentru a le acorda tratamentul necesar în vederea recuperării, a mai precizat sursa citată.

„În Unitatea Primiri- Urgente, au fost adusi doi tineri: o tânara, ca urmare a unei agresiuni fizice, iar tânărul, ca urmare a autogresiunii. Ambii sunt în soc hemoragic, au leziuni cervicale și la față. Se află în sala de operații, pentru a fi stabilizați” a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, Elena Bololoi, pentru Actual Mehedinți.

ADVERTISEMENT

Martorii oculari ai scenei îngrozitoare sunt profund marcați de evenimentul traumatizant la care au asistat. Imaginile violente și terifiante care s-au desfășurat în mijlocul orașului i-au șocat pe locuitorii din Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT