Life

ING, anunț extrem de important, după ce mai mulți clienți au rămas fără bani în conturi. Ce mesaj surprinzător a transmis banca

ING Bank vine cu un anunț extrem de important. Se pare că mai mulți clienți au rămas fără bani în conturi. Ce se întâmplă acum?
03.08.2023 | 14:48
ING anunt extrem de important dupa ce mai multi clienti au ramas fara bani in conturi Ce mesaj surprinzator a transmis banca
ING, anunț extrem de important, după ce mai mulți clienți au rămas fără bani în conturi. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

ING România vine cu un anunț de ultimă oră. Se pare că mai mulți clienți au rămas fără bani în conturi. Deși a trecut ceva timp de la incident, nimic nu s-a întâmplat. Tocmai din acest motiv, banca a luat atitudine.

ING, anunț extrem de important, după ce mai mulți clienți au rămas fără bani în conturi

Cum au ajuns clienții ING România să piardă banii de pe card? Conform anunțului făcut de bancă, este vorba despre o ”eroare independentă”. Mai departe, problemele urmează a fi rezolvate în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a celor de la ING România putem observa numeroase plângeri. Unele plăți au fost dublate, iar clienții sunt de-a dreptul revoltați. Și totul dintr-o simplă eroare, după cum spune banca.

Conform reprezentanților băncii, în cursul zilei de 2 august, numeroase tranzacții au fost dublate. Toți clienții afectați au primit suport, iar lucrurile ar urma să fie soluționate în totalitate până la finalul zilei de joi.

ADVERTISEMENT

“Vă informăm că în cursul zilei de ieri, 02 august 2023, din motive independente de ING, generate de către o altă bancă acceptatoare de plăți (din România), o parte dintre tranzacțiile efectuate de către clienții ING la terminalele respectivei bănci acceptatoare au fost dublate.

Precizăm că am oferit tot suportul clienților noștri afectați. În cursul acestei dimineți, tranzacțiile dublate ale clienților ING au fost corectate. Important: Această situație nu a fost determinată de către ING”, a transmis ING România pentru Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Revoltă fără precendent în mediul online

Menționăm faptul că unii clienți au fost extrem de revoltați de cele întâmplate. Pagina de Facebook a băncii a fost luată cu asalt de numeroase mesaje. Unii clienți au cerut sfaturi, dar și ajutor, în timp ce alții au fost mult mai duri.

Un client spre exemplu spune că s-a trezit fără bani peste noapte. Nu putea să achiziționeze ceea ce avea nevoie, drept urmare, e de înțeles nemulțumirea acestuia. Totodată, el a cerut lămuriri într-un mod destul de acid.

ADVERTISEMENT

“Ce fac cu banii? Păi îi țin la ING România. Ce se întâmplă cu banii? Simplu, îmi sunt luați peste noapte și mă trezesc cu contul curent pe minus și fără posibilitatea de a achita nimic.

Dar când la un moment dat, în urmă retragerii prin direct debit a unei sume, contul curent a rămas pe minus cu o suma (infimă) în două ore mi se retrăseseră acești bani din contul de economii “contul curent nu poate avea balanță negativă”, a fost unul dintre comentarii.

Cei care se ocupă de Facebook-ul băncii au încercat să lămurească clienții și pe Facebook. Un reprezentant a promis că sumele vor fi returnate clienților joi. De asemenea, sursa citată spunea că respectiva situație neplăcută nu a fost prezentă doar la ING Bank.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată