News

„Îngâmfaţi şi manipulatori!“ Klaus Iohannis şi Ludovic Orban, atacaţi dur de Călin Popescu Tăriceanu

23.11.2020 | 14:00
Ingamfati si manipulatori Klaus Iohannis si Ludovic Orban atacati dur de Calin Popescu Tariceanu
ADVERTISEMENT

Călin Poescu Tăriceanu, candidat la Senat din partea PRO România Social Liberal, a postat pe pagina personală de Facebook un atac dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Ludovic Orban, pe care i-a numit „îngâmfaţi şi manipulatori“.

Copreşedintele partidului PRO România Social Liberal, născut prin fuziunea dintre ALDE şi PRO România, a criticat măsurile luate de guvernul României de la începutul pandemiei şi până în prezent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Tăriceanu a taxat schimbarea de poziţie a celor doi, care în luna aprilie, în perioada Paştelui, obligau populaţia să rămână în case şi să nu participe la Slujba de Înviere, iar acum, când numărul cazurile de infectări cu virusul SARS-COV-2 a crescut alarmant la 10.000 de noi bolnavi zilnic, îndeamnă cetăţenii la iasă la vot pe 6 decembrie.

Călin Popescu Tăriceanu, atac la Iohannis şi Orban: „Românii să le dea o lecţie acestor îngâmfaţi şi manipulatori“

„Dacă situația nu ar fi atât de gravă cred că aș zâmbi apăsat gândindu-mă la măsurile luate de guvernul Orban la începutul epidemiei! După ce au negat existența acestei epidemii în speranța unor alegeri anticipate, au sărit direct în Starea de Urgență și bolnavii au început să fie cărați cu celebrele izolete! Acum, când vă gândiți la fazele alea cu izoleta, nu vi se par de un ridicol absolut?

ADVERTISEMENT

Nu vi se pare acum penibil că, la 328 de infectări pe zi, 23 decese și 174 infectați la ATI domnul Iohannis ne spunea că Învierea se amână, că nu putem lua lumină și nici nu ne putem întâlni cu rudele? Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, același personaj ne spune ‘mergeți la vot’!?

Chiar ar merita ca pe 6 decembrie românii să meargă la vot în număr mare și să le dea o lecție acestor îngâmfați și manipulatori“, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Nu este primul atac al lui Tăriceanu la adresa administraţiei Iohannis-Orban. Fost preşedinte al Senatului a criticat în termeni duri şi decizia de închidere a pieţelor, care i-a afectat pe micii producători agricoli din ţară. De asemenea, copreşedintele PRO România Social Liberal a taxat şi interzicerea pelerinajului de Sfânta Parascheva de la Iaşi.

Călin Popescu Tăriceanu este primul nume pe lista candidaţilor la Senatul României din partea partidului PRO România Social Liberal la alegerile din 6 decembrie.

ADVERTISEMENT

În toamnă, politicianul a candidat şi la Primăria Capitalei, dar a obţinut un scor modest, doar 9.892 de voturi dintr-un total de 660.118 valabil exprimate (1,50%).

ADVERTISEMENT