Life

Ingredientul care îți salvează supa. Te ajută să corectezi o mare problemă

Produsul care te face să nu mai arunci în chiuvetă ciorba. E ideal pentru a remedia o situație neplăcută în timpul gătitului.
29.12.2023 | 14:20
Ingredientul care iti salveaza supa Te ajuta sa corectezi o mare problema
Produsul care te face să nu mai arunci în chiuvetă ciorba. E ideal pentru a remedia o situație neplăcută în timpul gătitului. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ingredientul care îți salvează supa. Te ajută să corectezi o mare problemă fie că este vorba de proporțiile greșite, fie de faptul că ai scăpat mult prea multă sare în oală. Iată ce trebuie să faci înainte de a stinge focul de la aragaz!

Produsul care te face să nu mai arunci în chiuvetă ciorba. E ideal pentru a remedia o situație neplăcută în timpul gătitului

Produsul care te face să nu mai arunci în chiuvetă ciorba. E ideal pentru a remedia o situație neplăcută în timpul gătitului, mai ales dacă este pentru prima oară când încerci o rețetă culinară. De acum înainte totul se poate rezolva foarte ușor.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță ai prin bucătărie un plic de bicarbonat de sodiu, praf care face minuni în gospodărie de la curățenie până la mâncare. De această dată ingredientul poate fi un aliat de nădejde dacă ajungi să strici supa.

Praful minune ajută la corectarea gustului ciorbei, fără să îți mai faci probleme că nu poate fi consumată de nimeni. Gospodinele care au folosit trucul au recunoscut că le-a fost de mare folos și că nu au mai aruncat mâncarea de pe foc.

ADVERTISEMENT

Gustul s-a reglat instant datorită bicarbonatului de sodiu, mai ales atunci când a fost adăugată prea multă sare în compoziție. De asemenea, supa poate fi remediată și cu ajutorul unei legume consumate des de români.

Femeile care au adăugat 2-3 cartofi în oală, în coajă, au observat o îmbunătățire considerabilă. Legumele se lasă să fiarbă, dar se scot când ciorba este aproape gata și are gustul și consistența dorită de fiecare gospodină.

ADVERTISEMENT

Bicarbonatul de sodiu, o substanță versatilă

Bicarbonatul de sodiu reprezintă o substanță versatilă, cu numeroase aplicații în gospodărie, sănătate și îngrijire personală. Foarte multe persoane îl utilizează în curățarea scalpului și a părului, dar și pentru albirea dinților.

De asemenea, specialiștii sunt de părere că ingredientul poate preveni și ameliora diverse afecțiuni medicale. Contribuie la echilibrarea pH-ului și la detoxierea organismului, mai ales după o masă copioasă.

ADVERTISEMENT

Se amestecă cu apă de cele mai multe ori sau cu oțet pentru un rezultat și mai bun. Bicarbonatul de sodiu se dizolvă rapid în lichid. Totodată, studiile demonstrează că substanța are o gamă extrem de largă de utilizări.

ADVERTISEMENT
Tags: