Sport

Îngrijorare la Inter Miami! Lionel Messi va rata cel puțin 7 meciuri în următorul sezon din MLS

Lionel Messi va rata cel puțin 7 meciuri la Inter Miami în următorul sezon din MLS. Care este motivul care duce la indisponibilitatea argentinianului.
27.12.2023 | 08:30
Ingrijorare la Inter Miami Lionel Messi va rata cel putin 7 meciuri in urmatorul sezon din MLS
Lionel Messi va absenta cel puțin la 7 meciuri ale lui Inter Miami în sezonul viitor. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Inter Miami promite spectacol în următorul sezon din MLS cu Lionel Messi, dar și Luis Suarez pe teren. Formația patronată de David Beckham și frații Mas caută să se revanșeze după rezultatele modeste înregistrate în stagiunea precedentă.

Îngrijorare la Inter Miami! Lionel Messi va rata cel puțin 7 meciuri în următorul sezon din MLS

Inter Miami va debuta în noul sezon al Major League Soccer pe 21 februarie contra celor de la Real Salt Lake. Înaintea debutului în noua stagiune, nord-americanii vor disputa două meciuri amicale de lux împotriva lui Al-Hilal şi Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Totuși, conducerea lui Inter Miami a aflat că Lionel Messi va fi nevoit să lipsească de la cel puțin 7 meciuri din noul sezon. Campion mondial cu Argentina, Lionel Messi va merge la echipa națională pentru partidele care au loc pe parcursul anului 2024, anunță Mirror.

Argentina va participa în perioada 20 iunie – 14 iulie la Copa America. Lionel Messi nu va lipsi din primul „11” al sud-americanilor. Astfel, va rata cel puțin 5 meciuri la Inter Miami. Totodată, luna martie programează fereastră pentru meciurile echipelor naționale, iar Messi va merge sub comanda lui Lionel Scaloni și va rata alte partide la Inter Miami.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, din nou coleg cu Luis Suarez

Luis Suarez este ultimul transfer realizat de Inter Miami. Atacantul uruguayan a semnat un contract valabil pe un sezon cu formația finanțată de David Beckham și va fi din nou coechipier cu Lionel Messi după experiența de la Barcelona.

Luis Suarez a rămas liber de contract după despărțirea de Gremio. Atacantul va purta tricoul cu numărul 9 la Inter Miami. Este același număr pe care Suarez l-a purtat la Atletico Madrid și Gremio. Leonardo Campana a purtat tricoul cu numărul 9 la Inter Miami în sezonul 2023.

ADVERTISEMENT

Totodată, Luis Suarez se va reîntâlni cu Sergio Busquets și Jordi Alba, foștii coechipieri de la Barcelona. ”Sunt foarte fericit și încântat că am semnat cu Inter Miami. Abia aștept să încep.

Sunt optimist. O să ofer tot ce pot să-i fac fericiți pe suporteri cât timp o să îmbrac culorile lui Inter Miami. Abia aștept să-mi cunosc colegii și antrenorii”, a spus Luis Suarez.

ADVERTISEMENT

”Suntem entuziasmați că vom avea un jucător precum Luis în lot. Va inspira viitoarele generații”, au fost cuvintele lui David Beckham despre Luis Suarez. Atacantul care va împlini 37 de ani pe 24 ianuarie este cotat la 4 milioane de euro de Transfermarkt.

ADVERTISEMENT
Tags: