Life

Inna are mai multe tatuaje. Ce simbolizează desenele și unde sunt imprimate

Inna se numără printre vedetele care are imprimate pe piele mai multe tatuaje. Frumoasa cântăreață nu se ferește de durere, dovadă zonele sensibile unde sunt aceste desene.
18.04.2022 | 18:09
Inna are mai multe tatuaje Ce simbolizeaza desenele si unde sunt imprimate
Inna, fana tatuajelor. Ce reprezintă desenele imprimate pe piele de solistă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă are mai multe tatuaje, primul fiind realizat în urmă cu peste 7 ani. Vedeta originară din Constanța a ales să opteze pentru două cuvinte în limba spaniolă, pe care o vorbește și unde are foarte mulți fani.

Inna, fana tatuajelor. Ce reprezintă desenele imprimate pe piele de solistă

Inna se bucură de un public numeros în America Latină. Acesta este și motivul pentru care bruneta și-a tatuat cuvintele „pura vida” care înseamnă „viață adevărată”, tatuaj care a fost realizat deasupra gleznei piciorului stâng.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul desen imprimat de vedetă pe piele. Cântăreața mai are o notă muzicală pe glezna piciorului drept. Tot pe membrele inferioare vedeta mai are două tatuaje care seamănă cu două flori.

Totodată, Inna deține pe ceafă un desen de acest fel. Tatuajul seamănă foarte mult ca o mandala, care în centru este de culoare roșie, iar în exterior este realizată cu cerneală neagră.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil cântăreața nu se oprește aici și vor mai exista în curând și alte desene pe propria piele. Acest lucru demonstrează faptul că este pasionată de tatuaje și nu se ferește de durere.

Vedeta este foarte curajoasă să își imprime pe piele lucrurile care o reprezintă, de la muzica pe care o face de ani buni până la alte elemente cheie pentru cariera și viața sa personală.

ADVERTISEMENT
Tatuajele pe care le are Inna
O parte din tatuajele pe care le are Inna. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Inna, confesiune despre familie, muzică și carieră

„M-am născut într-o familie în care muzica era un element foarte important. Am crescut la bunica, pe perioada verii, când ai mei lucrau, iar bunica și bunicul meu mergeau la biserică. 

Am cunoscut mai întâi cântece bisericești, m-am apropiat acolo de muzică. Mama mea, până în luna a șasea de sarcină, a fost cântăreață și dansatoare. Și eu am pornit pe drumul ăsta.

ADVERTISEMENT

La serbare, la grădiniță, nu spuneam o poezie, pentru că mi-era greu să învăț versuri fără să le cânt și atunci le cântam, și așa mai departe. Așa mi-a fost prezentată muzica. Încă am impresia că trăiesc într-un vis.

Serios. Nu exagerez cu absolut nimic. Chiar am impresia că trăiesc într-un vis, din care, bineînțeles, nu vreau să mă trezesc”, a povestit Inna la un moment dat, notează radioimpuls.ro.

ADVERTISEMENT