Life

Inna, ipostază de necrezut în public. Artista nu a ținut cont de nimic

27.11.2020 | 07:27
Inna ipostaza de necrezut in public Artista nu a tinut cont de nimic
Inna, ipostază de necrezut în public. Artista nu a ținut cont de nimic. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Inna, pe numele din buletin Elena Alexandra Apostoleanu (34 de ani), a fost surprinsă în public într-o ipostază la care mulți nu s-ar fi gândit. Cântăreața a „omis” să poarte un accesoriu indispensabil perioada aceasta, neținând cont de măsurile luate de autorități.  

Jurata de la Masked Singer România a fost văzută fără mască de protecție în zona în care are studioul de înregistrare. Frumoasa brunetă fie a uitat să o ia, fie este adepta persoanelor care nu se sperie așa ușor de existența virusului din China.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, artista a ieșit din clădire pentru a-și comanda ceva de mâncare, intrarea în restaurantul de peste stradă făcând-o tot fără mască. Inna și-a văzut liniștită de treabă, în ciuda faptului că Bucureștiul are o rată de infectare cu coronavirus destul de mare.

Inna, fără mască de protecție în public. Unde a fost văzută cântăreața

Și asta nu este tot, la ieșirea din restaurantul cu pricina cântăreața de renume internațional a comis-o din nou. A fost văzută cu cardul în gură, chiar dacă nu avea mâinile ocupate cu absolut nimic în momentul respectiv. Imaginile pot fi vizionate AICI!

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a expus infectării cu noul tip de coronavirus enorm, în condițiile în care intră în contact cu foarte multe persoane. Recent, bruneta a încheiat în proiect foarte frumos în care s-a izolat cu o întreagă echipă într-o casă unde a compus și înregistrat melodii pentru un viitor album.

Proiectul intitulat „Dance Queen’s House” s-a desfășurat timp de 3 săptămâni, cântăreața din Constanța fiind „expusă” pe rețelele de socializare și pe canalul ei de Youtube așa cum nu a fost văzută niciodată.

ADVERTISEMENT

Scopul experienței a fost compunerea a 5 piese care vor fi lansate într-un EP ce va purta chiar numele proiectului în sine. Inna și artiștii celebrii care au însoțit-o în această provocare inedită au respectat normele de protecție împotriva COVID-19, toți fiind testați în prealabil.

Frumoasa brunetă este unul dintre cei mai de succes artiști români și are o carieră internațională care include colaborări cu J Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull sau Farina. Cântăreața cucerește topurile muzicale indiferent de stilul adoptat, motiv pentru care este foarte iubită de fani.

ADVERTISEMENT

Concret, pe canalul de Youtube jurata de la Pro TV are peste 6,2 milioane de abonați, în timp ce pe Instagram este apreciată de 2,9 milioane de urmăritori, postările sale fiind la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT