Life

Inna, fotografie incendiară pe Instagram. Antonia, reacție fabuloasă

20.11.2020 | 21:02
Inna fotografie incendiara pe Instagram Antonia reactie fabuloasa
Inna, fotografie incendiară pe Instagram. Antonia, reacție fabuloasă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Inna se numără printre artistele care nu se sfiesc să apară pe rețelele de socializare în ipostaze provocatoare, ultima fotografie impresionând-o chiar și pe colega sa de breaslă, Antonia. Iubita lui Alex Velea a avut o reacție fabuloasă pe Instagram. 

Frumoasa brunetă nu și-a dat pe spate numai fanii cu ultima postare de pe rețelele de socializare, ci a lăsat-o mască inclusiv pe cântăreața Antonia, care a fost declarată în urmă cu câțiva ani cea mai sexy femeie de pe teritoriul țării noastre.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată într-un body din piele și cu trupul în întregime ud, Inna s-a pozat în toată splendoarea și le-a arătat formele sale apetisante. Internauții au apreciat imaginea cu posteriorul artistei din Constanța, în timp ce reacțiile vedetelor nu au întârziat să apară.

Inna, imagine provocatoare în mediul online. Antonia a rămas mască

Antonia a avut una dintre cele mai fabuloase reacții la vederea fotografiei cu Inna, fostul model apreciind într-un fel inedit formele apetisante ale cântăreței. Mai exact, iubita lui Alex Velea i-a spus că arată spectaculos, fără să folosească prea multe cuvinte.

ADVERTISEMENT

„Ai de capul meu🤤”, a fost mesajul lăsat de Antonia în dreptul imaginii în care Inna apare aproape goală, în timp ce Lidia Buble a scris Yummyyy🤤”, semn că a apreciat fotografia artistei. 

„Dacă și Antonia spune ai de capul meu noi ce să mai zicem?”, a fost replica unui internaut în momentul în care a remarcat că Antonia laudă frumusețea naturală a brunetei.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de INNA (@inna)


Fanii au fost la rândul lor încântați de posteriorul vedetei, fotografia de pe Instagram  ajungând să primească după 13 ore de la publicare peste 120.000 de aprecieri. Inna nu este la prima ipostază de acest gen, fiind genul de vedetă care nu are niciun fel de inhibiție.

Frumoasa cântăreață se simte extraordinar de bine în propria piele, în ciuda faptului că nu este adepta operațiilor estetice. Iubita lui Deliric are un stil de viață sănătos și are grijă să facă mult sport, dar și dans, acestea ajutând-o să se mențină în formă.

ADVERTISEMENT

„Încerc să păstrez un echilibru în alimentație, deși de foarte multe ori este greu, având în vedere că sunt mereu plecată. Nu sunt nici gurmandă, nici foarte pofticioasă, mănânc de obicei puțin, fac mișcare de fiecare dată când am ocazia, dansez mult, înot”, declara Inna într-un interviu din trecut.

ADVERTISEMENT