News

Înşelată timp de 13 ani, o bucureşteancă şi-a făcut soţul de râs pe internet. Ce mesaj a postat femeia pe Facebook

Exasperată de infidelitatea soţului, o bucureşteancă a dat totul în vileg pe internet. Postarea sa a atras zeci de comentarii.
11.11.2023 | 17:23
Inselata timp de 13 ani o bucuresteanca sia facut sotul de ras pe internet Ce mesaj a postat femeia pe Facebook
Bărbatul îşi înşela soţia de 13 ani Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O femeie care a descoperit că e înşelată de soţ s-a hotărât să dea totul în vileag în spaţiul public şi să-l facă de râs pe acesta în social media.

Bărbatul îşi făcuse “abonament gratuit” la o maseuză

Soţia înşelată a făcut haz de necaz şi a povestit întreaga scenă într-o postare pe Facebook. Chiar amanta a fost cea care a anunţat-o, aceasta fiind probabil exasperată de faptul că relaţia durează de 13 ani, dar acesta se întoarce tot acasă la nevastă.

ADVERTISEMENT

“Buna seara, caut un maseur bun. Soțul meu are “abonament” gratuit la o duduie in Tineretului, de câțiva ani. Și astăzi m-a sunat o doamna să îmi spună ca a venit să semneze soțul condica.

Când a aflat dl B xxx DxM, că am ajuns , in 5 min ,a terminat ședința. Cică, venise că îl dor șalele. Dacă știți pe cineva , să îl “repare”…..tipa incearcă de 13 ani si tot acasă vine”, a scris cu umor soţia.

ADVERTISEMENT

Postarea a strâns zeci de comentarii, care de care mai amuzante. Unul dintre cei care au răspuns crede că a identificat problema şi scrie: “Abonamentul este nepotrivit. Gratuitate pe un termen atat de lung? 13 ani?

Poate a fost atras de o oferta imbatabila cu ce era pe piata la momentul acela… dar se pare ca rezultatele au creat o anume dependenţă”.

ADVERTISEMENT

Altul, îi ia ironic apărarea bărbatului. “Felicitari sotului!!! Sa economisesti 13 ani atatia bani, s-a gandit la familie. Dumneavoastra stiti doamnă cât costă un masaj? Deloc nu va ganditi si il acuzati insa sotul a vrut sa va ajute sa economisiti bani”, a scris acesta.

Alţi internauţi nu sunt de acord cu femeia pentru faptul că şi-a expus viaţa personală în public, iar un altul nu crede în veridicitatea celor expuse.

ADVERTISEMENT

“Vrăjeală, acum 13 ani era porumb în Militari Residence”, a scris acesta, în contextul în care textul a fost postat pe pagina de Facebook Anunturi CHIAJNA & Militari Residence.

ADVERTISEMENT