News

Măsuri drastice împotriva bărbatului înșelat de soție cu șeful de post din Schitu Golești. Judecătorii argeșeni, de partea polițistei

Bărbatul care și-a surprins soția polițistă în brațele șefului de post din comuna Schitu Golești nu mai are voie să se apropie de aceasta.
09.05.2023 | 15:08
Masuri drastice impotriva barbatului inselat de sotie cu seful de post din Schitu Golesti Judecatorii argeseni de partea politistei
Polițista care și-a înșelat soțul cu șeful de post a fost scoasă din birou cu mascații / Colaj foto: Fanatik / Surse foto: Hepta / Facebook Ana Maria B
ADVERTISEMENT

Judecătoria Câmpulung a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului care și-a filmat soția în ipostaze tandre, într-un post de poliție din județul Argeș și apoi a sunat la 112. Începând de luni, 8 mai, Denis B. nu se mai poate apropia de soția lui, Ana Maria B., instanța confirmând ordinul de protecție provizoriu emis de poliție, la sfârșitul săptămânii trecute.

Bărbatul înșelat nu mai are voie să se apropie de soția lui timp de două luni

Potrivit deciziei judecătorești, bărbatul care și-a surprins soția în brațele șefului de post din Schitu Golești este obligat să păstreze o distanță minimă de 50 de metri față de partenera lui de viață, dar și față de locul de muncă al acesteia, respectiv sediul de poliție la care aceasta activează.

ADVERTISEMENT

Femeia a reușit să-i convingă pe judecători că bărbatul ei, militar de profesie, reprezintă un pericol pentru ea, așa că magistrații i-au interzis acestuia orice contact, ”inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod” cu polițista, pentru o durată de două luni. Excepție în acest sens sunt comunicările legate de minorul de doi ani pe care cei doi soți îl au împreună.

De asemenea, Ana Maria a renunțat la capătul de cerere privind solicitarea păstrării unei distanțe minime a tatălui față de copil. Pe de altă parte, judecătorii au respins cererea de evacuare a soțului din locuința din Câmpulung și de păstrarea a distanței față de apartamentul comun. În plus, a fost respinsă cererea de reintegrare a reclamantei și minorului în locuința familiei ca rămasă fără obiect.

ADVERTISEMENT

Decizia instanței poate fi atacată în decurs de trei zile, însă este executorie. În cazul în care bărbatul nu respectă termenii ordinului de protecție, acesta riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 6 luni și 5 ani.

Polițiștii îndrăgostiți, scoși din birou cu mascații

La sfârșitul lunii aprilie, Alexandru G, șef de post la poliția din Schitu Golești și Ana Maria B, o tânără agentă, au decis să-și manifeste relația într-un birou al instituției. Soțul înșelat, care suspecta de mai multă vreme că partenera lui de viață are o aventură extraconjugală, i-a prins pe cei doi în flagrant și a sunat la 112.

ADVERTISEMENT

Cei doi amorezi s-au încuiat în birou și nu au deschis nici măcar atunci când de partea cealaltă a ușii a ajuns adjunctul IPJ Argeș. Până la urmă, acesta a apelat la trupele speciale, care au ajuns la fața locului și au ”deblocat situația”. Polițiștii au motivat că s-au încuiat în birou de frica bărbatului gelos, care este cadru militar și ar fi putut avea o armă asupra lui.

Câteva zile mai târziu, Denis B. a introdus acțiune de divorț, solicitând custodia copilului și plata unei pensii alimentare din partea mamei. Șeful de post, care este căsătorit cu o polițistă, și-a dat demisia din funcția pe care o ocupa și a cerut să fie mutat pe o poziție de execuție la Câmpulung Muscel.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, femeia obținuse un ordin de protecție provizoriu

Miercurea trecută, șeful de post a ieșit la un restaurant împreună cu soția infidelă și copilul acesteia, însă militarul i-a urmărit din nou și i-a filmat. Potrivit relatărilor din presa locală, a fost rândul polițistului să sune la 112, reclamând că soțul iubitei sale îl hărțuiește.

Forțele de ordine care au intervenit la fața locului au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile, la solicitarea femeii. Aceasta s-a plâns, de asemenea, că este hărțuită permanent de soțul ei și că se teme de acesta.

ADVERTISEMENT
Tags: