Pariuri sportive

Inspirație totală! Câștig de peste 200.000 de lei la pariuri cu 21 meciuri de tenis

Un parior s-a dovedit a fi extrem de inspirat, reușind să câștige peste 200.000 de lei mizând pe mai multe partide de tenis.
12.04.2024 | 17:59
Un parior s-a dovedit a fi extrem de inspirat reușind să câștige peste 200.000 de lei mizând pe mai multe partide de tenis. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acest câștig vine la doar câteva zile după ce un parior a dat o adevărată lovitură de maestru. Norocosul a reușit să câștige aproape 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 20 evenimente din mai multe sporturi.

Câștig uriaș la pariuri

Câștigurile extraordinare vin pe bandă rulantă la Superbet, totul e să ai inspirație și curaj. Un parior le-a avut pe amândouă și a reușit să câștige peste 200.000 de lei la pariuri, pentru că a știut să profite la maxim și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să joace nu mai puțin de 21 de meciuri de tenis de la turnee de mai mică importanță, toate programate joi, 11 aprilie. Extrem de inspirat, el s-a ales cu un BigWin spectaculos, în care a oscilat între diferite tipuri de pariuri de la final sau pe set câștigat.

A ales să joace un bilet de siguranță, cu cote mici cuprinse între 1,25 și 1,75, însă a construit totul cu mare atenție, astfel încât să evite surprizele. A beneficiat de o cotă totală de 939,19 pe care a pus o sumă importantă: 117 lei.

ADVERTISEMENT

Tocmai investiția făcută ne arată faptul că omul nostru a știut exact ce face și nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. Așa a ajuns să încaseze suma 219.771,08 lei, din care 109.885,54 de lei au venit ca urmare a bonusurilor fantastice oferite de Superbet.

Emoții minime pentru un câștig important

În ciuda faptului că este un bilet cu foarte multe partide, pariorul nostru a dat dovadă de o foarte mare cunoaștere a tenisului la toate nivelurile. Practic, emoțiile au fost minime și biletul s-a făcut verde imediat.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari bătăi de cap a venit de la întâlnirea feminină Miho Kuramochi – Mananchaya Sawangkaew, din turneul ITF de la Osaka, în care a ales să joace varianta ”2 solist”, la o cotă de 1,30. Deși mare favorită, thailandeza s-a impus abia în decisiv, cu 7-5, după o bătălie teribilă.

Emoții au existat și la meciul dintre Peangtarn Plipuech și Valeria Savinykh, din turneul ITF de la Shenzhen, în care a jucat tot ”2 solist”, la o cotă de 1,42. Thailandeza a luat surprinzător primul set și a fost aproape de o mare surpriză. Rusoaica și-a revenit la timp și s-a impus cu 7-5 în actul secund, pentru a se elibera definitiv în decisiv, câștigat cu 6-0.

ADVERTISEMENT

În rest nu au mai fost probleme și astfel omul nostru s-a înscris pe lista celor care au dat marea lovitură. Acum a fost el, dar data viitoare poate fi rândul tău, mai ales dacă știi să beneficiezi de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT