Pariuri sportive

BigWin de poveste! A câștigat aproape 55.000 de lei la pariuri cu un bilet fabulos

Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige aproape 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 20 evenimente din mai multe sporturi.
08.04.2024 | 17:02
Un parior norocos a dat marea lovitură și a reușit să câștige aproape 55.000 de lei cu un bilet care a conținut 20 evenimente din mai multe sporturi. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Profitul uriaș la pariuri vine la doar câteva zile după o altă reușită impresionantă. Un jucător și-a trecut în cont o sumă de peste 25.000 de lei cu 21 partide de fotbal în care s-a mizat pe cartonașe și cornere.

Cum să câștigi la pariuri o sumă impresionantă

Luna aprilie aduce nenumărate câștiguri la pariuri. Ultimul norocos a pus mâna pe aproape 55.000 de lei, pentru că a știut să profite la maxim și de bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru s-a decis să pună pe bilet 20 meciuri de fotbal, baschet și tenis jucate în weekend. A jonglat pe diferite variante de pariuri, goluri, puncte sau game-uri, care împreună i-au adus un câștig fantastic.

A ales să joace un bilet cu cote nu foarte mari. Cea mai mică a fost de 1,25, în timp ce cele mai mari au ajuns la 1,85. În final, datorită numărului mare de meciuri puse pe bilet, a beneficiat de o cotă totală de 761,99 pe care a mizat 36 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma investită în acest bilet ne arată faptul că jucătorul a știut exact ce face și totul a fost bine calculat. Așa a ajuns omul nostru să încaseze suma de 54.863,44 de lei, din care 27.431,72 de lei au venit ca urmare a bonusurilor fantastice oferite de Superbet.

S-a tremurat serios pentru un câștig frumos

Așa cum era și normal, un bilet cu atât de multe meciuri nu poate deveni câștigător decât dacă beneficiază și de puțin noroc. Iar inspiratul parior a avut de partea sa norocul la câteva întâlniri.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ales să joace varianta ”peste 81,5 puncte Anadolu Efes” la partida de baschet jucată în deplasare cu Fenerbahce, în Euroligă, la o cotă de 1,85. Duelul echipelor din Turcia a fost extrem de echilibrat, iar oaspeții s-au impus cu greu, scor 82-80, dând mari emoții pe bilet.

Palpitații au existat și la un alt meci din Euroligă, Bayern – Panathinaikos, în care a mizat că gazdele înscriu ”sub 76,5 puncte”, la o cotă de 1,65. Oaspeții s-au impus fără probleme, dar bavarezii au fost aproape să strice bucuria pariorului. Nemții s-au oprit în cele din urmă la 75 de puncte înscrise.

ADVERTISEMENT

Au mai fost mici bătăi de cap și la Athletic Bilbao – Mallorca, din finala Cupei Spaniei, unde a mizat că bascii vor ridica trofeul. Așa a și fost, dar numai după loviturile de departajare. Dar totul e bine când se termină cu bine și astfel omul nostru s-a înscris pe lista celor care au dat marea lovitură. Acum a fost el, dar data viitoare poate fi rândul tău, mai ales dacă știi să beneficiezi de bonusurile puse la bătaie cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT