Pariuri sportive

Inspirație totală! Câștig de peste 53.300 de lei cu SuperAvantaj de Boxing Day

Un parior s-a dovedit a fi extrem de inspirat, reușind să câștige peste 53.300 de lei. Norocosul a profitat de toate opțiunile, inclusiv de SuperAvantaj.
03.01.2024 | 16:40
Un parior a dat lovitura, reușind să câștige peste 53.300 de lei cu SuperAvantaj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Câștigul de peste 53.300 de lei vine la doar o săptămână după ce un parior și-a făcut un SuperCadou de Crăciun. Norocosul a reușit să câștige suma de fix 100.000 de lei cu un bilet extrem de inspirat la Superbet.

Inspirație totală! Câștig de peste 53.300 de lei cu SuperAvantaj de Boxing Day

Biletul de peste 53.300 de lei este primul câștig cu adevărat imens care se concretizează în 2024. Omul nostru a mizat doar 15 lei și a debutat cu dreptul în noul an, reușind să profite de toate bonusurile puse în joc cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Pariorul inspirat a combinat excelent tipurile de pariu de pe bilet și a construit o cotă totală de 2295.66. Astfel, câștigul total a fost de 53.374,14 lei. Omul nostru a ales nu mai puțin de 18 evenimente din fotbal, iar toate s-au înverzit pe rând.

SuperAvantajul a salvat biletul câștigător. De Boxing Day, Manchester United a câștigat cu 3-2 derby-ul cu Aston Villa. Omul nostru a ales varianta „2 solist”, care a devenit câștigătoare datorită bonusurilor oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat biletul câștigător la pariuri! SuperAvantaj salvator la Manchester United – Aston Villa 3-2

Cotele au fost cu adevărat variate pe biletul câștigător de la cea mai mică (1.28) la cea mai mare (3.00). Biletul a debutat pe 26 decembrie cu meciul Brescia – Parma, încheiat 0-2. Omul nostru a ales inspirat varianta „2 solist”, care s-a înverzit fără probleme.

Emoții au fost la meciul Sheffield Utd – Luton, scor 2-3, care a avut loc tot de Boxing Day în Premier League. Oaspeții au condus cu 1-0, iar gazdele au întors 2-1. Două autogoluri în finalul meciului au făcut ca Luton să câștige toate cele trei puncte, iar varianta „2 solist” de pe bilet să fie câștigătoare.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a beneficiat de SuperAvantaj la Manchester United – Aston Villa. Norocosul a pariat „2 solist”, iar grație faptului că oaspeții au condus cu 2-0, varianta a fost câștigătoare. Până la finalul meciului, „Diavolii” au marcat de 3 ori și au câștigat partida.

Ultimul meci de pe bilet a fost Everton – Manchester City, scor 1-3. Așa cum era de așteptat, omul nostru a mizat pe victoria campioanei Angliei, iar biletul a devenit verde cu un câștig total de 53.374,14 lei.

ADVERTISEMENT

Meciurile Aberdeen – Motherwell și Rangers – Ross County au fost amânate, iar câștigătorul a primit cota 1 pe bilet. Inspirat, norocos și curajos, pariorul a profitat din plin de toate bonusurile oferite de Superbet și a dat lovitura.

ADVERTISEMENT