Life

Locul din Europa care bate Jamaica și Bali. I-a înnebunit pe turiștii străini și este cu adevărat superb

Locul din Europa care se poate compara cu Jamaica și Bali. Turiștii străini sunt foarte atrași de această destinație, care nu e scumpă.
22.08.2023 | 16:20
Locul din Europa care bate Jamaica si Bali Ia innebunit pe turistii straini si este cu adevarat superb
Locația din Europa care bate Jamaica și Bali. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Unde se află locul din Europa care bate chiar și Jamaica și Bali. Turiștii străini sunt atrași de acest loc, care a devenit foarte popular în ultimii ani.

Insula din Europa care bate Jamaica și Bali. Apa e limpede, nisipul fin

Atunci când vor să meargă la mare în Europa, turiștii au numeroase posibilități. Aceștia pot opta pentru destinații cunoscute din Grecia, de exemplu, sau pentru altele care nu sunt la fel de populare, dar care îi vor impresiona pe cei care merg acolo.

ADVERTISEMENT

În Europa există un loc care poate fi comparat cu Jamaica și Bali. Deși mulți nu s-ar gândi, aceasta este chiar în Marea Britanie, iar plaja de acolo a fost votată ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume.

Plaja Pedn Vounder din Cornwall este cea mai apreciată din Marea Britanie și a fost chiar mai bine cotată decât cele din Jamaica, Thailanda și Mauritius. Această plajă este clasată pe locul 25 în lume.

ADVERTISEMENT

“Cornwall a fost mult timp o destinație de vacanță de vară pentru familiile locale, dar coasta sa superbă a atras atenția călătorilor internaționali.

În ciuda aglomerației, Pedn Vounder este încă una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Britanie”, a scris publicația Big 7 Travel.

ADVERTISEMENT

Apa de pe această plajă este albastră și cristalină, iar nisipul alb, ceea ce îi trimite pe turiști cu gândul la destinațiile tropicale. Nu doar britanicii sunt atrași de frumusețea acestui loc, ci și vizitatorii din alte țări.

“Acest golf spectaculos este protejat de stânca Logan’s Rock, o stâncă de granit impunătoare. Vara, bancurile de nisip creează lagune de maree albastre și puțin adânci care se încălzesc la soarele de după-amiază”, a scris Daniel Start, autorul seriei de cărți “Wild Swimming”, despre această plajă, citat de The Sun.

ADVERTISEMENT

Plaja Pedn Vounder se află în Penzance, în Cornwall, acolo unde se află mai multe golfuri spectaculoase. Este așezată între stâncile din Treryn Dinas.

Plaja atrage turiștii străini ca un magnet

În ultimii ani, destinația a devenit populară printre turiștii străini. Înainte de a deveni cunoscută, nu mulți știau de acest paradis. Cu toate că este populară, este mai dificil de ajuns la această plajă. Mai exact, turiștii trebuie să coboare pe niște stânci pentru a ajunge la ea.

“În ultimii ani, plaja de aici a încetat să mai fie locul secret care a fost odată. Acum este cu adevărat pe lista de dorințe a turiștilor”, arată Cornwall Beaches.

O altă plajă foarte apreciată este Rhossili Bay, în Peninsula Gower din Țara Galilor. Nisipul de aici este auriu, apa limpede, iar plaja a rămas naturală, neatinsă de mâna omului.

Multor britanici le este greu să creadă că plaja se află în Țara Galilor, pentru că este de o frumusețe nemaiîntâlnită. O altă destinație spectaculoasă este Keem Bay, aflată pe insula Achill din Irlanda.

ADVERTISEMENT
Tags:
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită