Life

Insula din Grecia care i-a înnebunit pe actorii americani. E liniștită, iar peisajele și plajele îți taie răsuflarea

O insulă din Grecia i-a înnebunit pe actorii americani. Românii o evită, deși e liniștită, iar peisajele și plajele îți taie răsuflarea.
01.12.2023 | 20:17
Insula din Grecia care ia innebunit pe actorii americani E linistita iar peisajele si plajele iti taie rasuflarea
Insula din Grecia care i-a înnebunit pe actorii americani. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O insulă din Grecia pe care românii o evită i-a înnebunit pe actorii americani. E foarte liniștită, față de altele, iar peisajele sunt unele de poveste. Se pare însă că nu multe persoane aleg să o viziteze.

Insula din Grecia care i-a înnebunit pe actorii americani

Această insulă din Grecia a reușit să îi înnebunească pe actorii americani. Nume celebre precum Julia Roberts ori Tom Hanks ajung aici destul de des. Și chiar nu este de mirare, având în vedere peisajele.

ADVERTISEMENT

Aceste detalii au fost dezvăluite de Jennifer Greene. În ultimii zece ani, ea s-a ocupat de planificarea de călătorii în diferite destinații de vis, după cum arată cei de la The Sun.

La un moment dat, într-un articol din Insider, Jennifer a vorbit despre destinațiile considerate ca fiind ”subestimate”. Deși sunt locuri superbe, acestea au potențial să devină populare de anul viitor.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceste locuri ne-a atras atenția. Este vorba despre insula Paros din Grecia. Cu siguranță românii au auzit de ea, dar poate nu au apucat să o viziteze, având în vedere că Mykonos și Santorini sunt centrul turismului.

Adevărul este însă că insula Paros din Grecia e mult mai liniștită. Singura problemă este însă că nu există un aeroport internațional aici. Chiar și așa, acest lucru ar putea fi compensat.

ADVERTISEMENT

„Mykonos și Santorini atrag cele mai mari mulțimi de turiști, dar Paros este o destinație mult mai liniștită. Lipsa unui aeroport internațional tinde să rămână o problemă, dar noile hoteluri și ar putea atrage atrage mai mulți oameni”, a declarat Jennifer pentru Insider.

Insula Patmos, o altă alegere perfectă

Despre insula din Grecia, Jennifer spune că are mare potențial să devină o atracție turistică interesantă de anul viitor. Drept dovadă, actrița Monica Bellucci o adoră și e posibil ca mulți să îi urmeze exemplul.

ADVERTISEMENT

Și nu doar insula Paros i-a înnebunit pe turiști. Insula Patmos a atras nume celebre precum Julia Roberts, David Bowie, Richard Gere și Tom Hanks. Se pare că acest loc de asemenea liniștit a reușit să ajungă la sufletele americanilor.

Ce poți vedea în această insulă din Grecia? De la case văruite în alb marinăresc, până la mici restaurante interesante. De asemenea, există o mulțime de magazine tradiționale care atrag turiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: