Life

Întâlnire de gradul 0! Anamaria Prodan, față în față cu mama lui Ronald Gavril

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, iubitul ei, au trecut cel mai important test: cel al ”soacrei”.
09.02.2024 | 12:35
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, întâmpinați de mama sportivului / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost împreună, la Bacău. Iar acolo au ”bifat” mai multe chestiuni stringente. Ana a fost ocupată să promoveze filmul Complotul Bonelor în care are rolul principal. Dar și-a făcut timp să meargă și cu iubitul ei, acolo unde a vrut el.

Anamaria Prodan, întâlnire față-n față cu ”soacra”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au fost la Bacău. Acolo, cei doi au avut, cel puțin în parte, programe diferite. Mai exact, iubitul Anei a avut grijă să se antreneze la modul cel mai serios, mai ales că se pregătește pentru a intra, din nou, în ring, în SUA, pe 16 martie.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, el, încă de la 7.00 dimineața a fost în sala de sport. Trei ore, așa cum face zilnic, s-a antrenat pentru meciul de box. Din informațiile FANATIK, Anamaria i-a fost alături, în sală, așa cum face de fiecare dată atunci când sunt împreună.

Apoi, după antrenament, cei doi au avut o întâlnire oficială cu elevii și antrenorii sălii de box de unde a pornit cariera lui Ronald Gavriș. Printre personalitățile prezente s-a numărat și antrenorul emerit Relu Auraș, cel care a pus Bacăul pe harta boxului mondial. Acolo, pe lângă donațiile făcute de iubitul Prodancei, cele două vedete au primit și câte o plachetă pentru implicarea în viața sportivă.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost însă alta. La sala de sport a apărut și mama lui Ronald Gavril, alături de sora sportivului și cumnatul acestuia. Cu toții au venit să o revadă pe Anamaria Prodan, dar mama lui Ronald a vrut să stea puțin de vorbă cu ”nora”.

Anamaria Prodan și mama lui Ronald, discuții serioase

Din informațiile FANATIK, Anamaria Prodan și mama lui Ronald Gavril se cunoșteau deja. Dar, de această dată, pare-se, cele două au discutat de ce le interesează mai mult. Adică, de Ronald. Și, spun informațiile noastre, Ana a reușit să o impresioneze pe ”soacră”, iar mama lui Ronald a fost încântată de ea.

ADVERTISEMENT

După întâlnirea de gradul 0 cu familia iubitului ei, Anamaria și Ronald s-au despărțit pentru câteva ore. El a mers, din nou, să se antreneze, iar Prodanca a mers să se aranjeze pentru proiecția de gală de la Bacău. Bucuria ei a fost că, la eveniment, a ajuns, după antrenament și Ronald, sportivul reușind să înfrângă oboseala.

Ronald Gavril, vizită specială în România pentru iubita lui

Ronald Gavril a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că a venit special în România pentru a-i fi alături iubitei sale. ”Cred că era foarte important să vin, să fiu alături de ea. Este un eveniment important în viața ei și e normal să fiu alături de Ana, acum. (…)

ADVERTISEMENT

”Am mari emoții. Mai mari decât la un meci. La un meci de box mă descurc foarte bine, îți spun sincer. Dar mă voi descurca și astăzi (6 februarie 2024, n. red.)…”, ne-a spus sportivul, în timp ce o strângea de mână pe Anamaria Prodan.

Iar Anamaria Prodan a fost de-a dreptul încântată de efortul pe care iubitul l-a făcut pentru ea. Și, din declarațiile ei, se poate vedea că surpriza pe care i-a făcut-o Ronald venind în România a întărit și mai mult relația lor.

”Mă bucur că lucrurile se leagă așa cum mi-am dorit întotdeauna. Sunt liniștită pe toate planurile, lucrurile s-au așternut așa cum merit. Nu mai am de ce să mă uit în urmă, acum privesc cu încredere viitorul”, spunea Anamaria Prodan, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT