Sport

Inter Miami s-a salvat și fără Lionel Messi. Rămâne în cursa pentru play-off cu un gol în minutul 90+5!

Inter Miami a reușit și s-a salvat fără Lionel Messi, după un egal cu New York City, scor 1-1. Echipa lui David Beckham se luptă pentru a intra în play-off.
01.10.2023 | 12:27
Inter Miami sa salvat si fara Lionel Messi Ramane in cursa pentru playoff cu un gol in minutul 905
Inter Miami a reușit și s-a salvat fără Lionel Messi, după un egal cu New York City, scor 1-1. Echipa lui David Beckham se luptă pentru a intra în play-off. Sursa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Echipa lui David Beckham mai are o șansă pentru a intra în play-off. În meciul cu New York City, terminat la egalitate, scor 1-1, Inter Miami a reușit să se salveze și fără Lionel Messi. În Conferința de Est, formația argentinianului este la 4 puncte ultimul loc care o poate duce mai departe în campionat.

Inter Miami s-a salvat și fără Lionel Messi

Echipa lui David Beckham este pe locul 13 în Conferința de Est, iar obiectivul clubului este de a juca în play-off, ceea ce înseamnă, poziția 9-a în campionat. În ultimul meci, cel cu New York City, Inter Miami a reușit și s-a salvat fără Lionel Messi.

ADVERTISEMENT

Formația din MLS a scos un rezultat de egalitate, scor 1-1. Golul egalizator a fost marcat de Tomas Aviles, fundașul central de 19 ani, în minutul 90+5. Argentinianul a mai adus o speranță echipei din Miami în lupta pentru play-off. Matematic, Interul lui Messi poate obține unul dintre primele 9 locuri ale Conferinței de Est.

La meci, din cele trei legende ale Barcelonei a fost prezent pe teren doar Sergio Busquets. Jordi Alba și Leo Messi fiind accidentați. Inter Miami are 33 de puncte, după 30 de meciuri. Față de locurile superioare de play-off, formația lui Beckham are cu o partidă mai puțin și este la 4 puncte CF Montreal, echipa de pe locul 9. Singura grupare cu duelurile la zi, 32, este chiar adversara New York City, care are 38 de puncte.

ADVERTISEMENT

Situația lui Messi la Inter Miami

La finalul duelului dintre Inter Miami – New York City, scor 1-1, Gerardo Martino vorbit despre situația argentinianului. Lionel Messi are o accidentare musculară ce îl poate lăsa în afara terenului pentru mult timp. În mod evident, reporterii au vrut să știe mai multe despre starul din Miami. Așadar, antrenorul lui Inter a dat mai multe detalii despre căpitanul echipei lui David Beckham.

“Este ceea ce am spus. Vom vedea acest lucru de la meci la meci. Îl vom evalua înaintea meciului de miercuri împotriva lui Chicago. Dacă va fi pe bancă dacă va fi în afara băncii, fie împotriva lui Chicago sau cu Cincinnati weekendul următor. Vom vedea asta.

ADVERTISEMENT

Se antrenează pe teren în afara grupului, dar se simte din ce în ce mai bine… timpul ne va arăta dacă ceea ce spun este adevărat sau dacă persoana care a făcut raportul are dreptate”, a declarat Gerardo Martino după meci, potrivit celor de la GOAL.com.

Leo Messi, aproape de cea mai mare pauză a carierei de fotbalist

Anul competițional al lui Inter Miami s-ar putea încheia pe 21 octombrie, atunci când sezonul regulat se oprește oficial. Formația lui David Beckham mai are doar 4 dueluri în MLS până la jucarea meciurilor din play-off. Inter Miami este la o diferență de 4 puncte de ultimul loc care o poate duce în play-off. Însă, dacă formația din MLS nu va putea să recupereze diferența atunci sezonul este încheiat pentru aceștia.

ADVERTISEMENT

Legenda Barcelonei nu dă semne că ar reveni foarte curând pe teren. În acest context, Leo Messi este aproape de cea mai mare pauză a carierei de fotbalist după ca a revenit accidentat de la echipa națională. În cazul în care Inter Miami nu va fi prezentă în următoarea fază a campionatului, formația lui David Beckham va reveni în MLS sezonul următor, în februarie 2024.

Până atunci, Messi ar mai putea reveni la Argentina și ar putea juca meciurile din noiembrie pentru calificările la Cupa Mondială, contra celor de la Uruguay și Brazilia. Chiar și după duelurile naționalei, decarul ar putea avea o pauză de aproape 3 luni.

Cea mai lungă pauză competițională din cariera lui Lionel Messi a fost în perioada de la Barcelona, la începutul pandemiei de Covid. Atunci, argentinianul a stat 99 de zile fără să joace un meci oficial. Din cauza unei accidentări, Messi a avut o pauză de 87 de zile, la începutul carierei sale, în 2005 la 18 ani, după o fractură la picior.

Cotă NETBET pentru Inter Miami: 2,83 este cota pentru „2 solist” la meciul Chicago Fire – Inter Miami

ADVERTISEMENT