Sport

Gerardo Martino, anunț despre Messi înainte de o nouă finală cu Inter Miami: „Nu vrem să comitem o greșeală”

Gerardo Martino a vorbit despre situația lui Lionel Messi înainte de finala US Open Cup care le pune față în față pe Inter Miami și Houston Dynamo.
25.09.2023 | 20:27
Gerardo Martino anunt despre Messi inainte de o noua finala cu Inter Miami Nu vrem sa comitem o greseala
Gerardo Martino a vorbit despre starea lui Messi înainte de finala US Open Cup. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi este incert pentru următorul meci. Formația pregătită de Gerardo Martino o înfruntă pe Houston Dynamo în finala US Open Cup. Messi a venit accidentat de la naționala Argentinei și a jucat doar 36 de minute pentru americani în ultimele patru partide.

Gerardo Martino, anunț despre Messi înainte de o nouă finală cu Inter Miami: „Nu vrem să comitem o greșeală”

Lionel Messi ar putea urmări de pe margine finala US Open Cup care are loc joi dimineață, ora 03:30 între Inter Miami și Houston Dynamo. În cazul unui succes al lui Inter Miami, Messi va obține al doilea trofeu alături de formația patronată de frații Mas și David Beckham.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă starul argentinian îi va putea ajuta din teren pe coechipieri. Lionel Messi a rezistat doar 36 de minute în duelul Inter Miami – Toronto (4-0) din Major League Soccer. În ultima partidă cu Orlando, septuplul Balon de Aur nu a fost nici măcar în lot.

„E foarte dificil să ajungem la o concluzie, deoarece trebuie să o luăm pas cu pas. Leo se luptă cu o veche problemă a țesutului cicatrical. O să continuăm să-l evaluăm, atât pe el cât și eventualele riscuri. Nu este o decizie ușoară, nu vrem să comitem o greșeală”, a declarat Gerardo Martino.

ADVERTISEMENT

Busquets și Alba au ratat ultimul meci la Inter Miami

Inter Miami nu s-a putut baza la ultimul meci nici pe Sergio Busquets și Jordi Alba. Fundașul lateral a suferit o accidentare la coapsă, în timp ce mijlocașul a fost indisponibil în urma unei migrene care i-a cauzat probleme de vedere.

Vorbind despre accidentarea lui Messi, Gerardo Martino s-a arătat recunoscător pentru faptul că fotbalistul argentinian a devenit conștient că uneori trebuie să stea pe margine. „Părerea mea este că experiența sa îl face ca, chiar și atunci când e prins în febra jocului, să își dea seama când trebuie să se oprească și când trebuie să fie precaut.

ADVERTISEMENT

În acest stadiu al carierei sale face acest lucru mai mult decât niciodată. Spun asta pentru toată lumea, vrem să îl vedem pe Messi cât mai mult timp pe teren și trebuie să îl ajutăm pentru asta.

Pentru mine e un lucru bun că a devenit conștient că uneori trebuie să se oprească. Leo are o accidentare mai veche, pe care o vom evolua zilele acestea. Are o accidentare care îl deranjează, nu știu dacă îl și doare. Adevărul e că nu știu, e o chestiune medicală și nu o pot explica eu.

ADVERTISEMENT

Dar știu că această accidentare e cel mai probabil să îl deranjeze și să nu îi permită, inclusiv la nivel mental, să își practice liber jocul”, a mai spus Gerardo Martino.


  • Cotă NETBET pentru Inter Miami: 1,68 este cota pentru „1 solist” la meciul Inter Miami – Houston Dynamo

ADVERTISEMENT