Fotbal international

Inter și Barcelona pregătesc mutarea anului. Lautaro Martinez contra Antoine Griezmann!

14.04.2020 | 13:16
Inter si Barcelona pregatesc mutarea anului Lautaro Martinez contra Antoine Griezmann
ADVERTISEMENT

În Italia și Spania încă nu se știe când și cum se va relua campionatul, însă atât Barcelona cât și Inter își pregătesc deja strategia pentru noul sezon.

Barcelona, cuprinsă de tensiuni la nivel de conducere

Pe Nou Camp tensiunea este maximă atât la nivelul conducerii, unde a avut loc un adevărat cutremur de gradul 6, înțelegând prin aceasta că nu mai puțin de șase membri ai Consiliului Director și-au înaintat demisiile în semn de protest față de dictatura și matrapazlîcurile președintelui Josep Bartomeu.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii sunt iritați la maxim, singurul impasibil continuă să fie preeședintele Bartomeu, a cărui preocupare este de a studia care sunt prioritățile de lot pentru viitorul sezon.

Messi și Suarez și-au dat OK-ul pentru venirea lui Lautaro Martinez

Se știe că la finalul acestui sezon atacantul uruguayan Luis Suarez, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Lionel Messi, va pleca de la Barcelona și se caută febril un înlocuitor pe măsură.

ADVERTISEMENT

Și Messi și Suarez au răspuns favorabil variantei Lautaro Martinez, jucătorul care face pereche la Inter cu Romelo Lukaku. Numai că Martinez e cotat la un preț mare pentru această perioadă în care coronavirusul a generat și o serioasă criză economică.

Inter a venit cu contraoferta

Varianta prin care Lautaro Martinez ar putea ajunge în tricoul blaugrana este fie o sumă de bani și jucători la schimb, fiind oferiți Semedo, Vidal, Alena, Todibo sau Tello, însă Inter a venit cu o contrapropunere.

ADVERTISEMENT

Milanezii au spus că sunt dispuși să îi dea drumul lui Martinez dacă și Barcelona îl va trimite pe Giuseppe Meazza pe campionul mondial Antoine Griezmann, pe care catalanii ar fi vrut să îl dea la schimb lui PSG pentru Neymar.

Problema e salariul mare al francezului

Inter va avea însă o problemă serioasă în cazul în care Barcelona va fi de acord cu schimbul. Dacă Lautaro Martinez câștigă doar 7 milioane de euro la Milano Griezmann are dublu pe Nou Camp.

ADVERTISEMENT

Iar Inter nu este nicicum clubul care să poată face acest efort financiar de a-i oferi lui Griezmann salariul de la Barcelona, încât iată unde apare nodul gordian al unei afaceri altminteri benefică în plan sportiv pentru ambele cluburi, bineînțeles dacă și jucătorii sunt dispuși să facă această trecere dintr-o parte într-alta.

 

 

ADVERTISEMENT