Sport

Interviu EXCLUSIV cu Bogdan Vătăjelu! De unde a pornit scandalul şi ce spune despre acuzele cu “sclavii Stelei”

Bogdan Vătăjelu a acordat un interviu pentru FANATIK.RO în care a explicat de unde a pornit scandalul care s-a iscat la finalul partidei Viitorul - CS U Craiova, scor 2-0....
04.12.2016 | 13:00
Interviu EXCLUSIV cu Bogdan Vatajelu De unde a pornit scandalul si ce spune despre acuzele cu sclavii Stelei
ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu a acordat un interviu pentru FANATIK.RO în care a explicat de unde a pornit scandalul care s-a iscat la finalul partidei Viitorul – CS U Craiova, scor 2-0.

Salut, Bogdan! Te-ai mai liniştit?

– Dar nu am fost deloc nervos. Nu am nici o problemă. Din punctul meu de vedere nu s-a întîmplat nimic.

ADVERTISEMENT

Păi şi atunci de unde a pornit scandalul?

– De la Carp, care ne-a înjurat ca la uşa cortului. Sînt nişte cuvinte care nu pot fi reproduse, te rog frumos să mă crezi.

“Carp ne înjura de mama focului!”

Ce a avut cu voi?

– Păi eu ştiu? Imediat după meci, gesticula din mîini şi făcea pe teren în toate felurile. Ne înjura de mama focului. I-am spus să tacă.

ADVERTISEMENT

Cu Răzvan Marin ce ai avut de împărţit?

– Stai puţin… eu nu am avut nici un conflict cu el. Ba din contră! Răzvan a venit să mă oprească să ajung unde era scandalul. Nici vorbă să mă fi înjurat cu el.

Ce s-a întîmplat între tine şi Hagi?

– Cum aş putea să am vreodată conflict cu domnul Hagi? Să îl înjur sau să îl îmbrîncesc? Exclus! M-a împins şi atît. Nu ne-am lovit sub nici o formă.

ADVERTISEMENT

“Voi discuta cu Hagi la telefon!”

Ai vorbit cu dînsul după partidă?

– Nu, pentru că era foarte nervos! Nu am apucat! Dar o să vorbesc cu dînsul la telefon. Din partea mea nu este absolut nici o problemă. El îl apreciez enorm pe domnul Hagi, a vorbit tot timpul frumos de mine şi nu poate exista conflict între noi.

În concluzie…

– Totul a pornit de la Carp. Repet, ne-a înjurat, şi i-am spus să termine cu vorbele urîte la adresa noastră. Nu a făcut-o! Off, dacă stau bine şi mă gîndesc, mai bine nu îl auzeam. Şi nu ar mai fi ieşit tot scandalul ăsta.

ADVERTISEMENT

Totuşi, şi jucătorii cei de la Viitorul susţin că i-aţi înjurat.

– Nu este adevărat! Bine, în teren pot fi dueluri verbale, fizice… Poate de pe banca noastră s-au auzit înjurături la adresa lor.

“Nu ar fi fost corect să-i numim sclavii Stelei!”

Mai spun că i-aţi numit sclavii Stelei.

– Nu cred că s-a întîmplat aşa ceva în teren. În plus, nici nu ar fi fost corect ca jucătorii Viitorului să fie numiţi de noi sclavii Stelei.

De ce a avut Rambe reacţiile respective?

– A crezut că jucătorii de la Viitorul mă vor lua la bătaie. Din cauza asta a avut reacţia respectivă, a sărit să mă apere. Oricum, din ce am auzit, cei doi s-ar fi certat şi înainte de finalul partidei.

“Nu rezistăm presiunii!”

Cei de la Viitorul susţin că nu aveţi nici o şansă la titlu.

– Nu am pierdut războiul. Ne mai întîlnim noi. Dar, poate, au şi puţină dreptate. Pentru că am avut şansa să urcăm de vreo trei ori pe primul loc, dar nu am reuşit. Nu am rezistat presiunii, am clacat şi am pierdut oportunitatea de a fi lideri.

Ce v-a spus Mulţescu în vestiar?

– Te rog să mă crezi că nu am discutat după partidă. Era prea multă tensiune. Dar o vom face, probabil, cu ocazia primului antrenament. Conflictul îl vom lăsa deoparte, vom analiza doar greşelile pe care le-am făcut pe parcursul partidei.

2 cartonaşe roşii a dat arbitrul după scandalul de la partida Viitorul – CS U Craiova

1.000.000 de euro este cota lui Vătăjelu conform transfermarkt.de

ADVERTISEMENT