Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edi Iordănescu are o listă de 35 de jucători pentru EURO 2024: nume-surpriză pentru postul de fundaș stânga: „S-a restrâns aria de pe care va alege selecționerul”

În lista de 35 de jucători din care Edi Iordănescu va alege lotul pentru EURO 2024 a apărut și un nume-surpriză pentru postul de fundaș stânga.
26.04.2024 | 20:00
Edi Iordanescu are o lista de 35 de jucatori pentru EURO 2024 numesurpriza pentru postul de fundas stanga Sa restrans aria de pe care va alege selectionerul
Despre lista lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA a fost anunțat numele-surpriză pentru postul de fundaș stânga. Fotbalistul reprezintă o soluție pentru lotul lui Edi Iordănescu de la EURO 2024.

Edi Iordănescu are o listă de 35 de jucători pentru EURO 2024: nume-surpriză pentru postul de fundaș stânga: „S-a restrâns aria de pe care va alege selecționerul”

Lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024 va fi format din 26 de fotbaliști, iar selecționerul va avea de ales dintr-o listă de 35 de jucători. Cristi Coste a anunțat că printre cei care pot merge în Germania la Campionatul European se află și Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT

Jucătorul lui U Cluj poate să fie o soluție pentru postul de fundaș stânga ca rezervă pentru Nicușor Bancu sau chiar în locul acestuia, dacă selecționerul va decide acest lucru.

“Lista din care Edi Iordănescu va alege cei 26 de jucători este undeva la 35 de jucători. S-a cam restrâns aia de pe care va alege Edi Iordănescu. Până la urmă este bine că s-a acceptat lărgirea lotului de la 23, la 26.

ADVERTISEMENT

Legat de fundașul stânga există o mare surpriză, aceea că ar putea să fie convocat Alex Chipciu. El se află printre cei 35 de jucători care se află pe acea listă, fiind una dintre variante. Ar fi și varianta cea mai surprinzătoare.

S-a mai discutat și a mai fost în discuție, când am mai vorbit de fundașul stânga. Nu avem rezervă la Bancu. S-a mai încercat și cu Opruț, dar există și varianta Chipciu.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce șanse are, dar Edi Iordănescu și staff-ul lui vor decide acest lucru. Lotul va fi anunțat undeva pe la 15 mai, atunci ar fi o listă preliminară trimisă spre cluburi.

La final de sezon când e liniște și fiecare știe ce și cum. Iar lotul final va fi anunțat în noaptea de 7 iunie. După amicalul cu Liechtenstein”, a spus Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Olimpiu Moruțan va rata Euro 2024

Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav în Ankaragucu – Beșiktaș 0-0, prima manșă a „dublei” din semifinalele Cupei Turciei. Internaționalul român și-a rupt tendonul lui Ahile și va sta pe bară minim 6 luni.

Fotbalistul lui Ankaragucu a fost operat în cursul zilei de joi, 25 aprilie, în ziua în care Moruțan a împlinit vârsta de 25 de ani. Fostul fotbalist de la FCSB s-a fotografiat cu tortul de ziua lui chiar pe patul de spital și a scris un amplu mesaj pe rețelele de socializare.

“Ultimele zile au fost probabil unele dintre cele mai grele pe care le-am trăit vreodată, dar sunt cu adevărat recunoscător pentru toți cei din jurul meu.

Anul acesta îmi sărbătoresc ziua de naștere într-un mod neașteptat și cadoul primit a fost o operație perfect realizată, datorită celei mai bune echipe medicale. Sănătatea mea fizică este acum bună, dar știu că am în față o recuperare lungă și grea, pentru care sunt pregătit.

Cei de la Ankaragucu sunt extraordinari! Vă mulțumesc pentru tot sprijinul și căldura pe care mi-ați oferit-o în această perioadă dificilă!

De asemenea, multe mulțumiri fanilor și prietenilor, pentru urările de bine!”, a fost mesajul lui Olimpiu Moruțan pe Instagram.

Edi Iordănescu are emoții și în ceea ce îl privește pe Florinel Coman, care s-a accidentat la ultimul meci cu Sepsi, după ce a marcat primul gol al partidei.

Despre lista lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024

ADVERTISEMENT