Life

Invitatul secret de la ziua lui Cătălin Botezatu! Detalii despre petrecerea de zeci de mii de euro

Cătălin Botezatu a avut parte de o petrecere de zile mari de ziua sa de naștere. Creatorul de modă s-a distrat în Maramureș.
04.12.2023 | 15:00
Cătălin Botezatu a împlinit 57 de ani pe 3 decembrie 2023. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a împlinit 57 de ani pe 3 decembrie și a dat o petrecere de zile mari în Maramureș! Mai bine spus, creatorul de modă a avut parte de o petrecere-surpriză. Distracția a început în noaptea de 29 spre 30 noiembrie și a continuat câteva zile la rând!

Cătălin Botezatu, zi de naștere petrecută cu fashioniști, fotbaliști și oficialități importante

Party-ul s-a terminat în dimineața zilei de 3 decembrie. Participanții au plecat de la bairam la 8 dimineața! FANATIK a aflat câteva detalii despre cum și-a petrecut ziua de naștere Cătălin Botezatu, dar și ce s-a consumat!

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK de la persoane care au participat la petrecerea din Borșa de ziua de naștere a lui Cătălin Botezatu, la eveniment au fost prezente câteva oficialități locale, dar și câteva persoane de rang înalt din statul român.

Nu a putut lipsi buna prietenă a lui Cătălin, Raluca Bădulescu. Ea a venit cu un DJ care a întreținut atmosfera până în zori. Prezenți au fost și partenerul de afaceri de la Viggo ori diferiți directori de agenții de modă.

ADVERTISEMENT

Marius Pena, invitatul-surpriză de la petrecerea lui Bote

FANATIK a aflat că darurile primite de Cătălin Botezatu se ridică la mii de euro. Printre lucrurile pe care fostul jurat de la Bravo, ai stil le-a primit se numără câteva piese vestimentare de lux de la branduri celebre precum Balmain, Versace sau Alexander McQueen.

Unul dintre invitații speciali, care a rămas secret până acum, la dezvăluirea pe care o face FANATIK, a fost nimeni altul decât fotbalistul Marius Pena. Sportivul a jucat în trecut la Concordia Chiajna și Steaua București. De altfel, acesta are o relație de prietenie mai veche cu Botezatu. A devenit la un moment dat model la prezentările creațiilor sale.

ADVERTISEMENT

De asemenea, meniul de care s-au bucurat invitații a fost unul dintre cele mai selecte. Participanții de la ziua lui Cătălin Botezatu s-au înfruptat din bucate locale, specifice Maramureșului, atât lichide (cum ar fi horinca de Maramu’), cât și ceva mai solide precum fripturile și bulzul cu diferite tipuri de brânză. S-a mai consumat și pastramă de căprior, berbecuț la proțap, purceluși de lapte, cârnați de urs și pastramă de cerb, printre altele!

Pastramă de cerb și băuturi scumpe servite la Borșa

De la horinca și palinca de Maramureș, petrecăreții au trecut, de-a lungul serii, la cele mai scumpe sticle de tequila și whiskey, ale căror prețuri au depășit zeci de mii de euro. Nici băuturile non-alcoolice n-au fost tocmai ieftine. Pe masă s-au regăsit sucuri naturale carbogazoase în valoare de 40 de lei sticla, dar și băuturi carbogazificate din lămâie cu extract de ulei de trandafir. O astfel de băutură cu esență de trandafir costă 13 lei (250 de mililitri!).

ADVERTISEMENT

FANATIK a mai aflat de la cei prezenți la ziua lui Cătălin Botezatu că designerul nu a consumat deloc alcool, date fiind problemele sale de sănătate. Deși a fost ziua lui, marele creator de modă s-a abținut cât a putut de mult. Se pare că a respectat indicațiile medicilor, ne-au spus cei prezenți la fața locului.

La ziua lui Botezatu au cântat Cocoș de la Călărași și Oana Font, printre alții. Bote a plecat spre Cluj din Borșa, unde s-a distrat alături de prietenii săi, unde urmează să participe la câteva evenimente importante, unele dintre ele caritabile. În total, toată nebunia care a durat patru zile a costat peste 60.000 de euro. Vorbim de banii dați pentru închirierea localului din Borșa până la toate preparatele și băuturile scumpe comandate special pentru eveniment.

ADVERTISEMENT