Life

Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a declarat creatorul de modă

Cătălin Botezatu, detalii legate de separarea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a putut să spună designerul român.
26.10.2023 | 10:00
Catalin Botezatu dezvaluiri despre divortul dintre Oana Zavoranu si Alex Ashraf Ce a declarat creatorul de moda
Cătălin Botezatu, detalii legate de separarea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a putut să spună designerul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul jurat al emisiunii Bravo, ai stil a făcut o serie de dezvăluiri despre divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a declarat creatorul de modă despre îndrăgita actriță care a fost căsătorită de două ori până acum.

Cătălin Botezatu, detalii legate de separarea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a putut să spună designerul

Cătălin Botezatu a oferit detalii legate de separarea dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Ce a putut să spună designerul despre frumoasa brunetă care a pus capăt mariajului de bărbatul cu care a avut o relație ani buni.

ADVERTISEMENT

Renumitul creator de modă are numai aprecieri pentru fosta soție a lui Pepe. În plus, fostul jurat de la Kanal D crede că actrița este o persoană puternică, care va trece cu bine și peste această încercare din plan personal.

În aceeași notă, vedeta spune că nu l-a întâlnit deloc pe Alex Ashraf care s-a mutat deja din căminul conjugal. De atunci Oana Zăvoranu este într-o continuă schimbare și spune că traversează o perioadă extraordinară.

ADVERTISEMENT

„Au divorțat? Dacă ea a hotărât să facă asta înseamnă că e mai bine pentru amândoi. Dacă ei îi e bine… eu mă bucur pentru ea, că eu o iubesc pe Oana. Nici nu știu ce s-a întâmplat, ce au făcut cât au fost căsătoriți.

Nu mă bag, dar le respect decizia, pentru că sunt sigur că e mai bine. Dacă pentru ea e bine, atunci e ok, dar ea e puternică. Nu știu, Oana e o fată minunată… pe băiatul ăsta nu îl cunosc.

ADVERTISEMENT

Oana e o fată liberă și rebelă. Pe băiat chiar nu îl cunosc”, a mărturisit Cătălin Botezatu la Xtra Night Show, de la Antena Stars. Celebrul designer o laudă pe Oana Zăvoranu, deși vedeta l-a criticat în trecut.

Cătălin Botezatu, luat la rost de Oana Zăvoranu

Cătălin Botezatu a fost luat la rost de Oana Zăvoranu în urmă cu ceva vreme, în perioada în care actrița avea o emisiune în mediul online. La momentul respectiv bruneta îi sugera creatorului de modă să nu mai facă reclamă la orice produs de nimic.

ADVERTISEMENT

Mai mult, sublinia că fostul jurat de la Bravo, ai stil este genul de persoană care își caută prietenii și apropiați numai atunci când el are nevoie. „În rest… e ok ca om”, spunea fosta soție a lui Pepe, conform dcnews.ro.

ADVERTISEMENT