Sport

Ioan Andone, dezvăluire neașteptată la 64 de ani. Care este numele real care apare în acte. Video

Ioan Andone a sărbătorit în urmă cu o lună împlinirea a 64 de ani și a mărturisit care este numele său adevărat ce apare în toate actele.
27.04.2024 | 08:30
Ioan Andone dezvaluire neasteptata la 64 de ani Care este numele real care apare in acte Video
Ioan Andone a sărbătorit în urmă cu o lună împlinirea a 64 de ani și a mărturisit care este numele său adevărat ce apare în toate actele
ADVERTISEMENT

Fostul internațional a povestit despre greșeala petrecută cu mult timp în urmă. Campion cu Dinamo ca jucător și antrenor, dar și cu CFR Cluj din postura de tehnician, el a vorbit despre eroare strecurată în actele de identitate.

Care este numele adevărat al lui Ioan Andone

Ioan Andone a povestit că toată familia sa a purtat același nume de familie de-alungul timpului, însă în certificatul de naștere al tatălui său s-a strecurat o eroare și a apărut un ”i” în plus, pe care și el l-a moștenit.

ADVERTISEMENT

”Corect, în acte, eu sunt Andonie. Tata, când s-a născut el, pe vremea aia i-a apărut un ‘i’ în certificatul de naștere. După aia a venit buletinul tot cu ‘ie’. Toată familia, frații lui tata, tata lui tata, toți sunt Andone.

După aia, când am ajuns la Dinamo, am zis: ‘Măi, tati, hai să schimb’… Mergeai, declarai, demonstrai… Deci de la tata a apărut un ‘i’. Atunci s-a continuat și la mine. Eu normal sunt Andone, toată familia mea este Andone.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Dar în buletin sunteți Andonie?) Da, și în acte, în carnetul de conducere, și în pașaport, păi, ce să fac? Și în certificatul de naștere sunt Andonie”, a declarat fostul fotbalist, în cadrul emisiunii ”Un podcast”.

Detalii despre situația juridică de la Corvinul

Ioan Andone s-a întors la prima dragoste, Corvinul Hunedoara, formație care a realizat marea surpriză a sezonului în Cupa României Betano reușind să se califice în premieră în ultimul act al competiției.

ADVERTISEMENT

”A apelat la mine domnul primar… E dedicat, e ca un președinte, tot își notează, are liste… A apelat la mine acum 3 ani. Că am experiență. L-au adus pe Florin Maxim ca antrenor, pe Bogdan Apostu ca impresar”, a spus Andone, la gsp.ro.

Fostul tehnicianul a întărit faptul că formația hunedoreană va avea drept de promovare în SuperLiga din sezonul viitor, după ce conducerea clubului a rezolvat problema legată de forma de organizare juridică.

ADVERTISEMENT

”O să fie un ONG cu Consiliul Local, Consiliul Județean și un privat, iar de la anul au voie să promoveze. În județele lăturalnice nu mai există fotbal. Divizia C la Alba Iulia, la fel și la Timișoara. Divizia B e Reșița. Noi o să promovăm în SuperLiga!”, a afirmat Ioan Andone.

ADVERTISEMENT
Tags: