Sport

Ioan Andone merge pe mâna lui Dan Petrescu în sezonul viitor. “CFR Cluj va lua titlul”

Ioan Andone și-a ales favorita la titlu pentru sezonul viitor și va merge pe varianta echipei antrenate de Dan Petrescu, CFR Cluj.
18.04.2024 | 08:58
Ioan Andone merge pe mana lui Dan Petrescu in sezonul viitor CFR Cluj va lua titlul
Ioan Andone crede că Dan Petrescu va fi campion în sezonul viitor. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a analizat antrenorii din sezonul viitor al SuperLigii. Așadar, fostul dinamovist a ales cine crede că va câștiga titlul în campionatul următor, iar acesta mizează pe echipa lui Dan Petrescu.

“O să fie un campionat mai tare și mai puternic”

Ioan Andone a analizat cum va arăta campionatul în sezonul viitor cu noii antrenori. Fostul dinamovist a discutat despre fiecare în parte și crede că formațiile care se vor bate pentru marele trofeu sunt CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Rapid și Farul.

ADVERTISEMENT

Andone susține că noile întăriri de pe băncile tehnice vor face primul eșalon al României mai puternic și mai competitiv. Totodată, fostul antrenor s-a arătat încântat de revenirea lui Costel Gâlcă și a lui Dan Petrescu în SuperLiga.

“O să fie un campionat mai tare, mai puternic. Costel Gâlcă e un antrenor foarte bun şi va creşte valoarea campionatului românesc, e un tip care ştie ce vrea, sigur va arăta diferit Craiova de acum! Dan Petrescu a demonstrat cel mai mult în ultimii ani și a câștigat și campionate la rând”, a spus Ioan Andone, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone merge pe mâna lui Dan Petrescu în sezonul viitor. “CFR Cluj va lua titlul”

Ioan Andone crede că Gică Hagi va face parte din careul de ași al antrenorilor din sezonul viitor. Cu toate acestea, fostul antrenor al CFR-ului îl vede pe Dan Petrescu ca fiind cel care va câștiga campionatul.

Dar până să își dea verdictul despre viitoarea campioană a SuperLigii, Andone susține că FCSB va avea un an greu fără Coman și Olaru, iar Rapid nu va face față cu Lobonț pe bancă din lipsă de experiență.

ADVERTISEMENT

“Gică Hagi va face bine anul următor. Nu știu ce va face FCSB-ul fără Coman și Olaru, o să le fie greu. Lobi nu prea a antrenat. E foarte greu la Rapid, mai greu decât la Craiova spre exemplu.

Lobi mi se pare că are o misiune mult mai grea. Presiunea e cam mare pentru Lobi. Știe fotbal și are multe cunoștiințe și contacte. Eu nu cred că Marius Șumudică ar fi venit în acest moment.

ADVERTISEMENT

Nu venea dacă avea condiția pusă lui Lobonț. Eu cred că o să câștige Dan Petrescu, doar să nu plece”, a mai spus fostul antrenor al celor de la CFR Cluj.

“Gigi se gândește și mai mult la titlu”

Ioan Andone este convins că Gigi Becali se gândește din ce în ce mai mult la titlu, nu doar la bani. Fostul dinamovist este de părere că patronul “roș-albaștrilor” o să îi păstreze pe Olaru și Coman la FCSB și o să le facă salariile mai mari.

“La Olaru mi se pare că nu ar trebui să îl intereseze de prețul pe care îl cere Gigi Becali pe el. Nu și-a făcut contractul bine, trebuia să își pună niște clauze.

Gigi Becali se gândea la titlu, de aia nu l-a dat pe Coman. Îi pasă de titlu, nu se mai gândește doar la bani. O să le facă salarii mai mari și o să îi convingă să stea în țară. Păi nu e mai bine așa?”, a mai spus Andone pentru sursa citată.

Andone, despre salvarea la retrogradare a lui Dinamo

În intervenția pe care Ioan Andone a avut-o la Digi Sport, acesta a susținut că lui Dinamo îi este mult bine că a câștigat meciul cu Poli Iași și crede că dacă echipa lui Kopic va ajunge la baraj, “câinii” se vor salva cu siguranță: “Dacă nu câștigau ultimul meci era greu. Nu știu dacă se va salva direct, dar la baraj nu o să aibă probleme”.

ADVERTISEMENT