Sport

Ioan Ovidiu Sabău a trasat obiectivul lui U Cluj după victoria cu Hermannstadt: ”Ne obligă așteptările celorlalți”

U Cluj a învins FC Hermannstadt, scor 1-0, în semifinalele Cupei României Betano, și își propune câștigarea trofeului.
03.04.2024 | 23:58
Ioan Ovidiu Sabau a trasat obiectivul lui U Cluj dupa victoria cu Hermannstadt Ne obliga asteptarile celorlalti
Ioan Ovidiu Sabău a trasat obiectivul lui U Cluj după victoria cu Hermannstadt. FOTO: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

U Cluj a obținut biletul către semifinalele Cupei României Betano prin golul marcat în minutul 90+3 împotriva lui FC Hermannstadt. Partida s-a terminat cu scorul de 1-0 și elevii lui Ioan Ovidiu Sabău se vor duela în semifinale cu câștigătoarea meciului Universitatea Craiova – Oțelul Galați.

Ioan Ovidiu Sabău, mulțumit după U Cluj – FC Hermannstadt 1-0: ”Vreau să felicit jucătorii”

După fluierul final, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor săi și l-a compătimit pe antrenorul celor de la FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu.

ADVERTISEMENT

”A fost foarte bine și ca joc în unele momente. Începem să avem posesie, o dinamică mai bună. Mișcarea jucătorului fără minge este foarte importantă, 1-2 atingeri. O calificare importantă, meritată.

Un obiectiv pe care vrem să-l îndeplinim. Am ratat un obiectiv, calificarea în play-off. Chiar dacă nu era stabilit obiectivul de către conducere, nu l-am îndeplinit.

ADVERTISEMENT

Vreau să felicit jucătorii pentru că i-am văzut cu adevărat concentrați, au alergat foarte mult, s-au luptat pentru fiecare minge. O victorie meritată.

Numai în situația celor de la Hermannstadt să nu fii. Greu să digeri o astfel de înfrângere, în ultima fază. Nu vrei să treci prin astfel de situații. Îl înțeleg foarte bine pe Măldărășanu, pe cei de la Sibiu. E trist să pierzi un astfel de meci.

ADVERTISEMENT

Știu ce ar fi însemnat pentru mine să primesc gol în ultima fază. Suntem jucători, antrenori, știm ce înseamnă astfel de momente și cât de greu este să treci peste ele”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a trasat obiectivul lui U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a trasat obiectivul lui U Cluj din acest sezon și a mărturisit că își dorește ca elevii săi să le aducă o bucurie suporterilor prin câștigarea unui trofeu.

ADVERTISEMENT

”Ne obligă așteptările celorlalți de a câștiga cupa. Înseamnă că arătăm bine ca echipă, ne arată că suntem respectați. Ne obligă să creștem ca joc, să credem în obiectivele stabilite și să muncim foarte mult.

Am acumulat experiență în urma loviturilor de la 11 metri din sezonul trecut. Am câștigat experiență, chiar dacă mulți dintre ei nu mai sunt acum. Mă bucur că toți jucătorii au arătat bine astăzi fizic”, a mai declarat Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj – FC Hermannstadt 1-0.

ADVERTISEMENT