Sport

Ioan Ovidiu Sabău, despre plecarea lui Rădoi de la națională: „Trebuie să fii foarte supărat și dezamăgit de cineva din Federație”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională.
14.10.2021 | 21:51
Ioan Ovidiu Sabau despre plecarea lui Radoi de la nationala Trebuie sa fii foarte suparat si dezamagit de cineva din Federatie
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională, pe care selecționerul și-a anunțat-o după meciul cu Armenia, scor 1-0.

Fostul internațional este de părere că Mirel Rădoi a fost foarte supărat și dezamăgit de Federația Română de Fotbal, altfel nu ar fi ales să plece într-un astfel de moment, chiar înainte de un posibil baraj al „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău, despre plecarea lui Rădoi de la națională

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre plecarea lui Mirel Rădoi de la naționala României și consideră că selecționerul a fost deranjat de ceva care s-a întâmplat în cadrul FRF:

„A fost un subiect interesant și va fi și de acum în colo. M-a surprins și pe el, dar probabil a simțit că nici cei din Federație nu-l mai vor. Trebuie să fii foarte supărat și dezamăgit de cineva din Federație.

ADVERTISEMENT

Stoichiță a făcut o declarație ca să fie dată, așa am eu impresia. S-a vorbit mult de jocul cu Germania, da, un joc așezat, a schimbat sistemul de joc, echipa a avut atitudine, chiar dacă te-a dominat total”.

„Îl vedeam pe Mirel și pe Dică zâmbind la un moment dat, ca și cum ’Uite ce fotbaliști sunt ăștia’. Așa ar fi fost normal într-o colaborare bună cu cei din Federație, dar se adună supărări pe parcurs”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Poate se înțeleseseră cu altcineva și el a aflat”

Ioan Ovidiu Sabău a continuat și a lansat o teorie conform căreia FRF-ul s-ar fi înțeles cu un alt antrenor, iar Mirel Rădoi ar fi aflat de această decizie:

„Mie mi-a plăcut ca joc, pentru că echipa a început să funcționeze. Cine știe ce a fost, poate se înțeleseseră cu altcineva și el a aflat, nu știm noi. 

ADVERTISEMENT

Eu nu mai sunt compatibil cu ce se întâmplă în fotbalul românesc. Deveneam un executant mai mult, dacă nu eram de acord cu ceva, nu mi se mai răspundea la telefon, după ceilalți din club deveneau mai buni decât tine”.

„Nu am mai vrut să continui, să intru în conflict, n-avea sens. E greu, te pui la masă, discuți ceva și nu mai sunt valabile lucrurile acelea în scurt timp.

Se iau niște angajamente și nu se pretează. După se spunea că sunt eu pretențios și te elimină, te scot afară… ți se pune eticheta de persoană incomodă”, a mai spus Neluțu Sabău.

ADVERTISEMENT