Sport

Ioan Ovidiu Sabău își toarnă cenușă în cap după U Cluj – Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc altfel”

Ioan Ovidiu Sabău a fost foarte dezamăgit după U Cluj - Petrolul 1-2. Antrenorul se consideră principalul vinovat pentru eșecul „șepcilor roșii”
14.04.2024 | 00:32
Ioan Ovidiu Sabau isi toarna cenusa in cap dupa U Cluj  Petrolul 12 Trebuia sa gandesc altfel
Ioan Ovidiu Sabău își toarnă cenușă în cap după U Cluj - Petrolul 1-2: „Trebuia să gândesc altfel”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a făcut o analiză dură după eșecul cu Petrolul Ploiești, scor 1-2. Antrenorul „șepcilor roșii” se învinovățește pentru modul în care a pregătit jocul din etapa a patra play-out-ului.

Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după U Cluj – Petrolul 1-2: „Nu aveam voie să pierdem”

U Cluj a ratat șansa de a urca pe primul loc în play-out-ul din SuperLiga. Ca urmare a înfrângerii cu Petrolul, „șepcile roșii” sunt acum pe locul 10, cu 26 de puncte, unul mai puțin decât primele clasate, Hermannstadt, Oțelul Galați și UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au pierdut meciul cu „găzarii”, în ciuda faptului că au condus cu 1-0. Roguljic a deblocat tabela în minutul 55, dar Petrolul a întors rezultatul în doar 120 de secunde, grație reușitelor lui Irobiso (62) și Jyry (64).

„Am crezut prea mult că va fi ușor, nu ne-am luat măsuri când am avut mingea. Așa s-a pierdut jocul, unul important pentru noi, nu aveam voie să-l pierdem.

ADVERTISEMENT

La golul doi al lor am avut mingea, am pierdut-o, a urmat contraatacul, gol. Trebuie să strângem rândurile. Jucătorii rămân la fel de importanți pentru mine, au demonstrat că știu să joace fotbal”.

Clujenii, cu ochii pe Cupa României

Chiar dacă șansele de a câștiga play-out-ul nu s-au spulberat definitiv, Universitatea Cluj rămâne într-un obiectiv și mai important. „Șepcile roșii” au ocazia să joace finala Cupei României pentru al doilea an la rând.

ADVERTISEMENT

Până acolo, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău mai are de trecut un hop. În semifinale, „șepcile roșii” dau piept cu Oțelul Galați. Meciul se va juca pe terenul moldovenilor și e programat joi, 18 aprilie, de la ora 20:30.

„Avem obiective, ne luptăm pentru salvarea de la retrogradare ,avem meciul de Cupă. Trebuie să luptăm. Trebuia să gândesc altfel la 2-1, sistemul de joc trebuia schimbat, dar e presiunea, e tensiunea…”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după U Cluj – Petrolul 1-2.

ADVERTISEMENT

Învingătoarea duelului dintre U Cluj și Oțelul va juca în ultimul act al Cupei României cu câștigătoarea din cealaltă semifinală, Corvinul Hunedoara – FC Voluntari.

ADVERTISEMENT